SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Adapter til septumpiercing

kr 49,00
På lager

Det er en ting å ha en septumpiercing, men en annen ting å ha en utvidet septumpiercing - Altså hvor du har gjort selve hullet større enn det du ble piercet med.
De fleste smykker som lages til septumpiercinger, måler enten 1,2 mm. eller 1,6 mm. Hos oss finner du nesten kun smykker på 1,2 mm. Men har man et større hull enn 1,2 mm., så utelukker man fort mange smykker, siden de jo ikke kan fylle ditt hull. Men det er her et adapter kan være nyttig.

Et adapter til septumpiercing består i all sin enkelhet av et stykke metall, som erstatter den mengden luft som ellers ville være rundt staven på en septumclicker, hvis man ikke brukte et adapter. Den fungerer med andre ord som en erstatning for den huden som ikke er der.

Adapteren finnes i flere forskjellige størrelser, hvor den minste måler 2,5 mm. Felles for dem alle er bredden på adapteren og hullets størrelse og plassering. Bredden er 6 mm. og hullet er 1,7 mm. Hullet er plassert tett på adapterens kant, slik at ditt septumsmykke altid vil henge i den nederste delen av nesen.

Legg merke til at hullet er rett - Det er dermed ikke mulig å bruke septumclicker med buet stav, eller andre buede smykker. Du kan dog bruke adapteret i andre piercinger enn bare septumpiercing.

Detaljer
NameAdapter til septumpiercing
SKUNose-178
TypeVerktøy
PlasseringSeptum
MaterialeKirurgisk stål
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Adapter til septumpiercing
Din vurdering:
Adapter til septumpiercing