Adapter til septumpiercing

Tilgjengelighet: På lager

NOK 39,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Det er en ting å ha en septumpiercing, men en annen ting å ha en utvidet septumpiercing - Altså hvor du har gjort selve hullet større enn det du ble piercet med.
De fleste smykker som lages til septumpiercinger, måler enten 1,2 mm. eller 1,6 mm. Hos oss finner du nesten kun smykker på 1,2 mm. Men har man et større hull enn 1,2 mm., så utelukker man fort mange smykker, siden de jo ikke kan fylle ditt hull. Men det er her et adapter kan være nyttig.

Et adapter til septumpiercing består i all sin enkelhet av et stykke metall, som erstatter den mengden luft som ellers ville være rundt staven på en septumclicker, hvis man ikke brukte et adapter. Den fungerer med andre ord som en erstatning for den huden som ikke er der.

Adapteren finnes i flere forskjellige størrelser, hvor den minste måler 2,5 mm. Felles for dem alle er bredden på adapteren og hullets størrelse og plassering. Bredden er 6 mm. og hullet er 1,7 mm. Hullet er plassert tett på adapterens kant, slik at ditt septumsmykke altid vil henge i den nederste delen av nesen.

Legg merke til at hullet er rett - Det er dermed ikke mulig å bruke septumclicker med buet stav, eller andre buede smykker. Du kan dog bruke adapteret i andre piercinger enn bare septumpiercing.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Nose-178
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Dybde Nei
Dybde kan du også kalle smykkets "totallængde" og begrepet dekker over avstanden fra fronten av smykket til og med bakenden av smykket. Ta her høyde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke som reelt sitter i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter foran og bak. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil gi et fritt stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Sekundær materiale Nei
Er smykket belagt? Nei
Beleggtype Nei
Er smykket limt? Nei
Stentype Nei
Farge Nei
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Adapter til septumpiercing
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder