Tungepiercing med hjerte

Tilgjengelighet: På lager

NOK 59,00

Er du allergiker bør du bruke titanium

Produktbeskrivelse
Detaljer

Noen ganger er det bare det mest enkle som også er det søteste og mest stilfulle designet og nøyaktig den beskrivelsen lever denne super yndige tungepiercingen med hjerte i høy grad opp til. Du får her et smykke som er holdt i et stilig tidløst design og som i all sin enkelthet kun er pyntet i form av en toppkule som forestiller et flott blankt og massivt lite hjerte.

Enten ditt hjerte banker for den simple looken, det feminine design eller bare hjerter i all alminnelighet, så vil denne supersøte tungepiercingen med hjerte sikkert hurtig bli en av dine favoritter. Vi har alle tendensen til å bruke de samme tøystykkene samt smykker igjen og igjen, og denne søte tungepiercingen med hjerte kan lynhurtig gå å bli til en av den slaks smykker.

Bunnkulen er alminnelig rund så det er altså kun den lille hjertekulen i toppen som skiller seg ut i dette smykket. Velg selv ditt foretrukne materiale samt din ønskede lengde i boksene ved siden av bildet, før du legger din nye søte tungepiercing med hjerte i kurven og går videre til bestilling.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tongue-23
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 16 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Farge Blank
Kulestørrelse 9 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Bunnkule 5 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (4)
Frekk
Karakter
Den er superfrekk Review by Ole
Super søt
Karakter
Flott, stilig og feminin tungepiercing Review by Jeanette
Flott smykke
Karakter
Et super pent smykke Review by Bettina
Helt spesiell
Karakter
Krever noe tilvenning når man er vant til en kule, men et virkelig flott og spesielt smykke. Jeg fikk min pakke meget fortere enn jeg hadde regnet med, og fantastisk at man får gratis frakt når man kjøper for over 100 kroner, dem kan man lett bruke på bodymod :D Review by Mia
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Tungepiercing med hjerte
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder