Sett av ørepiercinger med rund sten

Tilgjengelighet: På lager

NOK 139,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Nå kan du få tre matchende ørepiercinger som sett, hvor stenene har forskjellig størrelse på tripp, trapp, tresko stil. Det vil se superflott ut hvis de for eksempel sitter ved siden av hverandre i øreflippen men de er like velegnet i en helix eller en traguspiercing.

Den flotte runde stenen som sitter som enden av hver ørepiercing, er fasettskårt som en diamant og fanger derfor lyset fra alle vinkler. Det får dem til å skinne og glimte ekstra mye så de garantert blir sett. Selve stenen sitter fast med tre små fangarmer som griper rundt om den og sørger for at den blir sittende hvor den skal.

Smykket er laget av kirurgisk stål og er utstyrt med en liten lukkekule på baksiden, som bare skrus fast på staven. De flotte stenene fås i seks forskjellige farger og du velger selvfølgelig selv hvilken farge du foretrekker.

Du kan med fordel også ta en kikk på våre sett av ørepiercinger med hjertesten som er nesten helt lik, bare med hjerteformede stener i stedet for.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Barbell-125
Antall enheter 3 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 6 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Kulestørrelse 3 mm.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (3)
Fine
Karakter
Kjempefine. Litt dumt at det er kula på baksiden som er låsen Review by Liv
Kjempefine!
Karakter
For meg som tåler bare sølv, er de vedlig gode å bruke. De sitter godt og ser veldig fine ut på. Du får jo med tre stk i forskjellige størrelser på stenene, som er helt supert! Veldig fine og enkle på, passer både til hverdag og fest. Review by Rakel
Super kule!
Karakter
Det er en flott skåret sten og sitter super godt på ørene. Det beste kjøpet jeg har gjort meg på denne siden! De har glemt å skrive under ytterligere info at antal enheter er altså 3 og ikke 1. så man får altså et sett på 3 :-) Review by Linda
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Sett av ørepiercinger med rund sten
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder