SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Ørepiercing med blader av sten

kr 99,00
På lager

Her kan du skaffe deg det søteste lille smykke, som vil passe perfekt til en tragus- eller helixpiercing, selv om den også vil ta seg riktig godt ut som smykke i øreflippen. Smykket her er annerledes end en vanlig ørering, i og med at det lukkes med en liten kule som skrues på, frem for den tradisjonelle ørering-lukkingen. Det er samtidig også det som gjør dette smykket så super velegnet til både helix samt tragus plasseringen.

Smykket har en trådtykkelse på 1,2 mm. og er designet som en liten gren som buer svakt til den ene siden. Grenen er så dekorert med søte små blader av sten på begge sider, som fås i tre forskjellige farger. Du velger naturligvis selv om du ønsker modellen med de klare, turkise eller rosa stenbladene.

Smykkets stav er laget av kirurgisk stål, som er et meget solid og vedlikeholdsfritt materiale. Kirurgisk stål hverken tærer eller ruster, heller ikke når det kommer i kontakt med væske. Attpåtil kommer dessuten at det har et flott blankt og sølvlignende utseende, som til forskjell fra sølv hverken blir stygt eller misfarget med tiden.

Detaljer
NameØrepiercing med blader av sten
SKUBarbell-143
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeØrepiercing
PlasseringØreflipp, Helix, Forward helix
Lengde6 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse4 mm.
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Ørepiercing med blader av sten
Din vurdering:
Ørepiercing med blader av sten