Septumpiercing med stenbesatt halvsirkel

Tilgjengelighet: På lager

NOK 109,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne typen septumpiercing, som du kan se på bildet litt lengre opp på siden, kan ikke kun brukes i din nese, den kan faktisk også brukes mange andre steder. Så lenge målene på smykket er de samme som din piercing, kan du for eksempel bruke smykket i en hel del ørepiercinger. Dette skylles at ringen er laget av ett stykke metall, med en liten åpning på siden, dermed er det heller ingen låsemekanisme i ringen. Måten du åpner og lukker smykket på er ved å "twiste" ringen - da unngår du også at ringen blir deform over tid, som den ville blitt hvis du åpnet ringen ved åøæ dra endene fra hverandre.

Metallet smykket er laget av er messing, som deretter er blitt belagt med blant annet Platinum, hvis du velger en av de blanke modellene, eller henholdsvis 14 karat gull og 14 karat rosegull hvis du velger en av gull-modellene. Du har nok også lagt merke til at det sitter en hel masse stener i bunnen av smykket, herav kommer også navnet "stenbesatt halvsirkel". Hele bunnen, altså den resterende halvdelen av sirkelen som ikke sitter i nesen, eller i øret, er blitt besatt med en masse små stener. Du kan selv velge hvilken farge du vil ha på stenene. Du kan blant annet velge mellom turkis eller rosa. På gull og rosegull-utgavene vil stenene dog alltid ha den typiske klare stenfarven - hvilket også kler disse utgavene utrolig godt.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Nose-191
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles på forskellige steder, alt etter hvilket produkt det er snakk om. En ring måles alltid innvendig fra kant til kant og en plug/tunnel måles på det tynneste punktet (Ofte på midten av smykket). En taper måles på det tykkeste punktet, som ofte er i den ene enden.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Alm. belegg
Som teksten over sier, er det snakk om et belegg utenpå et eksisterende materiale. Belegget kan flasse av eller bli misfarget hvis det utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Septumpiercing med stenbesatt halvsirkel
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder