Plugg med blomst og abalone

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: NOK 129,00

Nå kun: NOK 103,20

Produktbeskrivelse
Detaljer

Fanget de flotte fargene blikket ditt? Denne pluggen er laget av kirurgisk stål, med en messingfront som er formet som en blomst. Blomstens blader er lett perforerte, så man noen steder kan se gjennom dem. I midten av blomsten sitter det et skjell av abalone. En abalone er en form for muslingskjell, som har et nydelig perlemorsskinn på innsiden. Av samme grunn brukes abalone ofte til fremstilling av smykker og annen pynt.

Blomsten har fått en vintage look ved hjelp av et belegg. Belegget kan nærmest betegnes som antikk sølv - Altså med små mørke oxideringer på bladene, som gjør at det ser antikk ut. Selve pluggen er, som skrevet, laget av kirurgisk stål og er av typen "double flared plug", som betyr at det foran og bakpå er forhøyde kanter, som gjør at smykket ikke faller ut av øret. Av samme grunn er det inget skruegjenge eller o-ringer, som holder smykket på plass.

Pluggen med abaloneskjellet i blomsten kan velges i forskjellige størrelser, hvor blomsten naturligvis blir proporsjonelt større, jo større diameter du velger på din plugg. Her er det også viktig å nevne, at abalone er et naturmateriale og det derfor ikke finnes to plugger som har 100% identiske abaloneskjell i fronten. Resten av smykket er naturligvis identisk, hvis du velger å kjøpe mer enn én.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Plug-44
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Alm. belegg
Som teksten over sier, er det snakk om et belegg utenpå et eksisterende materiale. Belegget kan flasse av eller bli misfarget hvis det utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l.
Er smykket limt? Ja
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Plugg med blomst og abalone
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder