100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Plugg med blomst og abalone

kr 149,00
På lager

Fanget de flotte fargene blikket ditt? Denne pluggen er laget av kirurgisk stål, med en messingfront som er formet som en blomst. Blomstens blader er lett perforerte, så man noen steder kan se gjennom dem. I midten av blomsten sitter det et skjell av abalone. En abalone er en form for muslingskjell, som har et nydelig perlemorsskinn på innsiden. Av samme grunn brukes abalone ofte til fremstilling av smykker og annen pynt.

Blomsten har fått en vintage look ved hjelp av et belegg. Belegget kan nærmest betegnes som antikk sølv - Altså med små mørke oxideringer på bladene, som gjør at det ser antikk ut. Selve pluggen er, som skrevet, laget av kirurgisk stål og er av typen "double flared plug", som betyr at det foran og bakpå er forhøyde kanter, som gjør at smykket ikke faller ut av øret. Av samme grunn er det inget skruegjenge eller o-ringer, som holder smykket på plass.

Pluggen med abaloneskjellet i blomsten kan velges i forskjellige størrelser, hvor blomsten naturligvis blir proporsjonelt større, jo større diameter du velger på din plugg. Her er det også viktig å nevne, at abalone er et naturmateriale og det derfor ikke finnes to plugger som har 100% identiske abaloneskjell i fronten. Resten av smykket er naturligvis identisk, hvis du velger å kjøpe mer enn én.

Detaljer
NamePlugg med blomst og abalone
SKUPlug-44
TypePlugg
MaterialeKirurgisk stål
DybdeVarierende
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Plugg med blomst og abalone
Din vurdering:
Plugg med blomst og abalone