• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Vare 1 til 48 av totalt 61

per side

Side:
 1. 1
 2. 2

Vare 1 til 48 av totalt 61

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Ringer til din ørepiercing

Hos BodyMod.no har vi et flott og stort utvalg av ringer til ørepiercinger. Ringer til ørepiercinger er en av de mest populære piercingsmykker som finnes. Hvorfor er de så populære? En stor del av befolkningen er piercet i ørene og derfor er behovet for ringer, kuleringer, endeløse ringe osv. kjempestort i forhold til for eksempel leppepiercinger (det er ikke en så stor del av befolkningen som er piercet i leppene). Sagt på en annen måte: Ørepiercing er den mest ”normale” form for piercing her i landet. Derfor blir det hver dag solgt et hav av ringer til ørepiercinger.

Man har laget ørepiercinger i flere tusende år – ørepiercinger er en av de eldste former for piercinger. Og det er kanskje derfor at piercinger i øret i dag er så populært. Vi hos BodyMod.no er klar over at ringer til ørepiercinger er så populære. Derfor kan vi tilby deg et kjempemessig utvalg av forskjellige ringer til din ørepiercing. Vi har ringer i mange forskjellige farger, former og designs. Der er noe for enhver smak.

Skap din personlige stil med en ring til din ørepiercing

Vårt store utvalg av ringer til din ørepiercing gjør det mulig for deg å velge en ring som kan hjelpe deg med å personliggjøre din stil. Det finnes ikke noe bedre enn å ha en helt unik stil som folk vil missunne og se etter. Det er mulig å få denne unike stilen ved å kjøpe en ring til din ørepiercing som skiller seg ut og samtidig passer perfekt med resten av din klesstil.

Hvis du for eksempel går mye i ”tøffe” og ”rocka” klær, så vil en ring i sort titanium passe perfekt til din eksisterende stil. Det handler mye om å finne en ring som passer på din eksisterende stil. Hvis du kan det, så er det ingen tvil om at din personlige stil vil skinne klart igjennom når du går ute.

Hvordan lages en ørepiercing?

I de fleste tilfeller får man laget en ørepiercing ved hjelp av en ørepistol. Ørepistolen skyter hurtig en stift igjennom øret og plasserer en ørepiercing. Men du bør vite at vi faktisk ikke anbefaler denne metode. Den beste måten å få laget en ørepiercing på, er hos en profesjonell piercer som ikke bruker en ørepistol.

En ørepistol kan ikke steriliseres 100% hvilket betyr at man fra hver kunde kan risikere at det er blodrester og skit som blir medført til neste kunde. I tillegg ødelegger ørepistolen mye mer vev i øret samenlignet med en piercing fra en profesjonell piercer. BodyMod.no anbefaler å få laget din ørepiercing hos en profesjonell piercer og ikke hos din lokale gullsmed.

Kan du ikke få nok av piercinger?

Hvis du elsker piercinger overalt på jorden og simpelthen aldri blir lei av å lese om dem, så kan du med fordel besøke vår informasjonsblogg. På vår informasjonsblogg finner du et hav av inspirerende artikler om piercing. Du kan bl.a. finne mer informåasjon om ringer til ørepiercinger, hvordan du med våre pleieprodukter renser dine piercinger og mye mye mer. Ta’ en kikk på infobloggen og bli klokere på piercingverdenen.