SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Piercing Deo

Ikke på lager

Denne deodoranten er ikke som en vanlig deo, hvor væsken ofte er under trykk i en metallbeholder. Væsken her sprayes heller ikke ut som en vanlig deo. Denne er basert på naturlige olijer og inneholder derfor ikke andre ingredienser end naturlige oljer. De forskjellige oljene er mixet sammen for å oppnå en olje som er med til å redusere kroppslukt og samtidig tilføye en mild duft til huden.

Alle med en piercing vet at det med tiden godt kan komme en fæl lukt, for ikke å si stank, fra ens piercing. De fleste benekter det dog.
Spesielt hvis man har stretchet sine øreflipper og går med smykker som ikke lar huden puste, kan man ha tendens til å lukke bakterier inne som etter en periode gjør at det utskiller en stygg lukt.

Oljene i denne deodoranten består av vindruekjerneolje, som er selve basen - altså oljen hvori de andre oljene er blitt blandet. De andre oljene består av henholdsvis:

  • Tetreolje, som er en super luktdreper, siden den virker desinfiserende.
  • Lavendelolje, som er god mot uren hud, siden den motvirker lukkede talgkjertler
  • Persilleolje, hvor innholdet av klorofyll også motvirker dårlig lukt.
  • Rosmarinolje, som begrenser veksten av luktfremkallende bakterier pga. zink- og klorofyllinnhold.

Hver enkelt av oljene har sin egen egenskap, men blander man dem får man et naturlig deodorantvirkende produkt, som både fjerner dårlig lukt og samtidig tilføyer en mild duft av lavendel.

Bruk produktet ved å ta ditt smykke ut av kroppen, vask piercingen og påfør en dråpe eller to av oljen. Gni oljen godt inn i piercingen og sett i smykket igjen. Bruk oljen etter behov.

Bemerk deg at pga. klorofyllen, anbefaler vi ikke å bruke denne oljen under graviditet.

Detaljer
NamePiercing Deo
SKUCare-Deo
TypeEtterbehandlingsprodukt
Innhold5 g.
FargeOransje
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Piercing Deo
Din vurdering:
Piercing Deo