Beskyttelsesplate av silikon

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: NOK 9,00

Nå kun: NOK 7,20

Produktbeskrivelse
Detaljer

Du trodde du hadde sett det meste innenfor piercingsmykker og tilbehør dertil.

Nå er det kommet et nytt produkt på markedet, som er så enkelt at man kan undre seg over at det ikke er blitt oppfunnet før.

Produktet har vi valgt å kalle en beskyttelsesplate og skal primært brukes til orale piercinger som f.eks. en labretpiercing eller en tungepiercing. Den består utelukkende av silikon som er av samme kvalitet som det de bruker på sykehus. Dvs. den kan autoklaveres, hvis man ønsker et sterilt produkt.

Platen er 7 mm. i diameter og kan brukes på alle stavene fra 1,0 mm. - 2,0 mm. Med andre ord, så passer den perfekt på de mest vanligste smykker, som en labret på 1,2 mm. og et tungesmykke på 1,6 mm. Merk deg at platen er 0,9 mm. tykk.

Hva brukes denne platen så til? Jo, de fleste med en labret- og tungepiercing kjenner det at smykket gnager seg inn i henholdsvis leppen eller tungen. Har du opplevd dette, kan du med stor fordel bruke denne platen over en periode, som vil beskytte din tunge eller innersiden av din leppe.

Platen settes bare på ditt eksisterende smykke og smykket kan deretter tas i bruk igjen. Da overflaten på beskyttelsesplaten er større enn kulen på tungesmykket eller bunnplaten på labretten, vil denne beskyttelsesplaten gå inn og stoppe irritasjonen fra smykket.

Av fordeler kan det nevnes:

  • Utrolig fleksibel silikon.
  • Behagelig å gå rundt med.
  • Fjerner hevelse og irritasjon.
  • Din leppe eller tunge gror hurtig.
  • Kan lett tas i bruk eller fjernes.

Note: Smykkene på produktbildet følger ikke med

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Care-Nopull
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Diameter på ring 7 mm.
Diameteren måles på forskellige steder, alt etter hvilket produkt det er snakk om. En ring måles alltid innvendig fra kant til kant og en plug/tunnel måles på det tynneste punktet (Ofte på midten av smykket). En taper måles på det tykkeste punktet, som ofte er i den ene enden.
Materiale Silikon
Farge Klar
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (3)
Fjernet min kul
Karakter
Jeg hadde fått en piercing, hvor det bak på øret var kommet en kul av noe slag, som væsket litt. Jeg ble anbefalt å prøve denne skiven og må si jeg ble positivt overrasket.
Kulen er nesten borte :D
Review by Kristine
Fantastisk!!!
Karakter
Jeg hadde fått en stor kul ved min tragus og så leste jeg om denne skiven her på siden. Den måtte bare prøves, fordi ingenting annet hadde hjulpet så langt, så den var mitt siste håp for en pen tragus!! Allerede etter to dager var kulen borte og kun et lite sår var igjen, og nå etter en liten uke er min tragus så fin, som om det aldri har vært noen problemer :D
Jeg er imponert og vil anbefale skiven til alle!
Review by Maria Jensen
Lettelse!
Karakter
Jeg hadde begynt å få litt sår ved piercingen, pga kula og tenkte jeg skulle prøve en av disse. Det var instant relief og jeg anbefaler virkelig å ha noen sånne i bakhånd! Synes nesten ikke heller. Review by IJ
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Beskyttelsesplate av silikon
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder