100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Beskyttelsesplate av silikon

På lager

Du trodde du hadde sett det meste innenfor piercingsmykker og tilbehør dertil.

Nå er det kommet et nytt produkt på markedet, som er så enkelt at man kan undre seg over at det ikke er blitt oppfunnet før.

Produktet har vi valgt å kalle en beskyttelsesplate og skal primært brukes til orale piercinger som f.eks. en labretpiercing eller en tungepiercing. Den består utelukkende av silikon som er av samme kvalitet som det de bruker på sykehus. Dvs. den kan autoklaveres, hvis man ønsker et sterilt produkt.

Platen er 7 mm. i diameter og kan brukes på alle stavene fra 1,0 mm. - 2,0 mm. Med andre ord, så passer den perfekt på de mest vanligste smykker, som en labret på 1,2 mm. og et tungesmykke på 1,6 mm. Merk deg at platen er 0,9 mm. tykk.

Hva brukes denne platen så til? Jo, de fleste med en labret- og tungepiercing kjenner det at smykket gnager seg inn i henholdsvis leppen eller tungen. Har du opplevd dette, kan du med stor fordel bruke denne platen over en periode, som vil beskytte din tunge eller innersiden av din leppe.

Platen settes bare på ditt eksisterende smykke og smykket kan deretter tas i bruk igjen. Da overflaten på beskyttelsesplaten er større enn kulen på tungesmykket eller bunnplaten på labretten, vil denne beskyttelsesplaten gå inn og stoppe irritasjonen fra smykket.

Av fordeler kan det nevnes:

  • Utrolig fleksibel silikon.
  • Behagelig å gå rundt med.
  • Fjerner hevelse og irritasjon.
  • Din leppe eller tunge gror hurtig.
  • Kan lett tas i bruk eller fjernes.

Note: Smykkene på produktbildet følger ikke med

Detaljer
NameBeskyttelsesplate av silikon
SKUCare-Disc
TypeEtterbehandlingsprodukt
Diameter på ring7 mm.
MaterialeSilikon
FargeKlar
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Beskyttelsesplate av silikon
Din vurdering:
Beskyttelsesplate av silikon