Pakke med 7 nesestaver

Tilgjengelighet: På lager

NOK 189,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Trenger du en nesestav til hver ukedag? Denne pakken med 7 nesestaver lar deg velge et nytt smykke hver dag. Hver nesestav har sitt eget design. Mangler du en enkel og elegant nesestav, som du kan bruke til familiefrokosten - så er nesestaven med en rund og blank kule perfekt til denne anledningen. Du har også neseretaineren til mandagsmøtet mens sjefen, som ikke godtar piercinger på arbeidsplassen. Trengler du noe mer ekslusivt, så kan du bruke nesestaven med hjerte- og stjerneformet sten. Du kan også bruke nesestaven med en rund sten, eller nesestaven med en firkantet sten. Der er mange valgmuligheter, for eksempel nesestaven med en halvkule, hvor det er påsatt en klar sten - denne nesestaven passer til enhver anledning.

Med denne pakken nesestaver er det helt opp til deg hvilke smykker du vil gå med. Du behøver selvfølgelig ikke å holde deg til en nesestav per dag, hvorfor ikke spice ting litt opp - neseretaineren i på jobb, og så slå deg løs med nesestaven med hjerte- eller stjerneform på kvelden. Alle nesestavene er laget av kirurgisk stål, bortsett fra neseretaineren. Målene er like for alle nesestaver, de har nemlig en trådtykkelse på 0,8 mm. og en lengde på 6 mm.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Nose-Pack-3
Antall enheter 7 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målt på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilket gjenge som skal være i kulene man skruer på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjenge i kulene man skruer på.
Lengde 6 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i luftlinje og fra kule til kule. Dvs. at en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersiderne av kulene.
Materiale Kirurgisk stål
Dette smykket er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Tåler du f.eks. smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi vil vi da anbefale deg å kun bruke titanium. Legg merke til at det muligens kun er delen som går gjennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket limt? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Pakke med 7 nesestaver
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder