SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Neseskrue i flere farger med sten av opalite

kr 69,00
På lager

Er du på utkikk etter et nytt flott smykke til din nesepiercing? Så ta en ekstra kikk på denne supersøte neseskruen med en yndig opalitesten i enden. Neseskruen kan være et veldig godt alternativ til den enklere nesestaven, da den sitter mye bedre fast i nesen og heller ikke har noen former for utstikkende deler, på innsiden. En neseskrue skal lirkes litt forsiktig inn på plass, men når den først sitter der kan den praktisk talt ikke falle ut.

Du kan få denne søte neseskruen i flere forskjellige farger. Den blanke modellen er laget av rent kirurgisk stål mens den sorte, gull- samt rosegullfargede har fått et flott belegg som gir dem sine karakteristiske farger. De tre fargede modellene fås kun med en hvit opalite mens det er fire forskjellige stenfarger å velge mellom når man kjøper den blanke modellen.

Designet er helt simpelt og diskret med den kun 2 mm. store stenen som vil glitre fint i lyset når du beveger deg rundt med smykket på. Til tross for det simple designet er det dog allikevel massevis av blikkfang på det bemerkelsesverdige lille smykket med den vakre stenen. Så hvis du gjerne vil synes på en diskret måte er dette smykke det helt perfekte valget for deg.

Detaljer
NameNeseskrue i flere farger med sten av opalite
SKUNose-107
Trådtykkelse0.8 mm.
TypeNeseskrue
PlasseringNesebor
Lengde8 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse2 mm.
StentypeOpalite
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Neseskrue i flere farger med sten av opalite
Din vurdering:
Neseskrue i flere farger med sten av opalite