100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Nesering med lotusblomst og sten

kr 89,00
På lager

Lotusblomsten blir brukt i mange forskjellige religioner rundt omkring i verden. For eksempel står lotusblomsten for sinnets renhet i Buddhismen. Lotusblomsten symboliserer også den utviklingen man undergår når man følger Buddhismen. Så hvis du leter etter et smykke med en sterk symbolsk kraft - så har du landet det helt rette sted.

Smykket du har klikket deg inn på er en nesering med en lotusblomst festet på fronten av smykket. Inne i lotusblomsten sitter det en rund sten, som du helt selv kan velge fargen på. Du kan for eksempel få smykket med en rosa eller en rød sten. På toppen av det kan du også velge farge på selve smykket - velg blant annet mellom en gull og en blank variant av smykket. Dermed kan du helt selv sette sammen din beste utgave av smykket. Vi gjør dog oppmerksom på at variantene av gull og rosegull kun er utstyrt med en klar sten.

Hele smykket er laget av kirurgisk stål, det vil si at gull og rosegull-utgavene er belagt med et fargebelegg. Belegget er et en ionbelegg, hvilket betyr at det ikke skaller av - men den kan godt bli slitt av med tiden. Sliteprosessen forkortes også markant, hvis man ikke har smykket på i bad eller dusj - så hvis du vil at belegget skal holde lengre, pass godt på ditt smykke.

Detaljer
NameNesering med lotusblomst og sten
SKUNose-197
Trådtykkelse0.8 mm.
LåstypeTwist
TypeEndeløs ring
PlasseringNesebor
Diameter på ring8 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse4 mm.
StentypeKubisk zirkonia
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Nesering med lotusblomst og sten
Din vurdering:
Nesering med lotusblomst og sten