Norges favorittshop for piercingsmykker
SPORET FRAKT FOR KUN 49kr. GRATIS FRAKT OVER 349kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Nesepiercing av 14 karat gull med innfattet sten

kr 349,00
På lager

Hvis du er på utkikk etter et smykke til nesen som lyser langt vekk av stilfull eleganse, så har du kommet til det helt rette sted. Denne vidunderlige nesepiercingen er laget av intet mindre enn vaskeekte 14 karat gull, og fås i to varianter. Den ene varianten er laget av det gyldne klassiske gull som de fleste kjenner og forbinder med selve ordet "gull". Den andre varianten er laget av det litt mindre kjente, men bestemt like så flotte, og kanskje enda mer stilrene hvitt gull. Begge variantene er like ekte, så det er kun et spørsmål om personlig smak og behag.

Denne flotte nesepiercingen med den myke bøyen på midten av staven, er en slags mellomting mellom den mer simple nesestaven, og en neseskrue, som skal lirkes litt inn på plass, hvoretter den til gjengjeld sitter kjempegodt fast i nesen. Her får du det beste fra begge verdner, nemlig stavens enkle design som gjør den lett og praktisk å få i og ut, samt tanken bak skruens design, som gir smykket et godt og sikkert grep, så det ikke faller ut.

Smykket toppes av med en enkelt klar sten, som sitter dypt innfattet i selve gullet. Stenen har derfor ingen synlige fangarmer som holder den på plass, men nyter allikevel den fordelen at den sitter godt fast i sin plassering, hvor den nærmest er innkapslet i selve smykkedesignet.

Detaljer
NameNesepiercing av 14 karat gull med innfattet sten
SKUNose-117
Trådtykkelse0.8 mm.
TypeL- formet
PlasseringNesebor
Lengde6 mm.
Kulestørrelse3 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Nesepiercing av 14 karat gull med innfattet sten
Din vurdering:
Nesepiercing av 14 karat gull med innfattet sten