Laster inn...

Nesepiercing av 14 karat gull med firkantet sten

kr 339,00
På lager

Noen ganger skal det bare lyse langt vekk av luksuriøs eleganse, som hverken går på kompromiss med kvalitet eller design - og det er akkurat de kravene som dette super elegante nesesmykket oppfyller. Her får du nemlig en fantastisk flott nesepiercing av ekte 14 karat gull, fra innerst til ytterst. Du har muligheten til å velge mellom den klassiske gyldne gullvarianten, og den blanke hvite gull-modellen, med den lekre stilrene looken.

Smykket er utformet som en nesestav, som bøyer på midten. Det lille knekket gir deg en masse praktiske fordeler. Smykket er fortsatt forholdsvis lett og raskt å sette i samt ta ut, men sitter bedre fast enn en vanlig nesestav, på grunn av den strategiske velplasserte knekken på staven. Samtidig gir dette unike designet deg også et smykke som ikke har noen stikkende deler på innsiden.

Velg fritt mellom de to gullvariantene som begge fås med tre forskjellige farger sten. Det er den klare stenen som er perfekt til deg som planlegger å bruke smykket ofte, og til mange forskjellige outfits og anledninger. Du kan dog også få dette søte nesesmykket med enten en rosa eller turkis sten, som gir hele herligheten ekstra mye blikkfang. Valget er ditt, og hvis du skynder deg å bestille smykket allerede i dag, er denne nydelige nesepiercingen av gull, snart det samme.

Detaljer
SKUNose-146
Trådtykkelse0.8 mm.
TypeL- formet
Lengde6 mm.
Kulestørrelse2 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Nesepiercing av 14 karat gull med firkantet sten
Din vurdering:
Nesepiercing av 14 karat gull med firkantet sten