Info: BodyMod er åpne og vi fortsetter å levere dine piercinger på døra!

 • Alt inkludert
  Alle priser inkluderer mva og toll
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 350,- kr. Ellers 35,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  1-5 virkedager til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

25 artikler

per side

25 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Salg hos BodyMod.no

Hos BodyMod.no liker vi å have salg, for vi skifter konstant ut våre smykker. Derfor har vi laget denne spesielle salgssiden hvor alle våre salgsprodukter får lov til å være. Vi har presset prisene helt i bunn på våre salgsprodukter, hvilket betyr at du kan spare masse penger på å kjøpe ditt piercingtilbehør her.

Kikk igjennom våre salgssider og bli inspirert til å kjøpe noen av de mange fantastiske tilbudene. Hvis du er på utkikk etter billige piercingprodukter, så er du landet på den riktige siden. Her har du mulighet for å gjøre noen fantastiske gode kjøp uten å risikere at kvaliteten på produktene er dårlig. Les mer om vårt store salg under. Vi lover deg at du ikke blir skuffet.

Mange gode salg hos BodyMod.no

Hos BodyMod.no har vi mange produkter på salg. Det betyr at du kan finne et hav av gode tilbud, hvor det er mulig å spare masse penger. På vårt salg har vi alt fra assorterende tungepiercinger og billige kuleringer til bøker om tatoveringer og billige stretchingsmykker.

Ta deg god tid og kikk igjennom vårt salg. Det er ingen tvil om at du nok vil finne noe som falder i din smak. Vi jobber med å gjøre vårt salg av piercinger og annet tilbehør så spennende som mulig. Det er viktig for oss at våre kunder også har muligheten til å spare en masse penger ved å finne et produkt i vårt salg.

Assorterte tungepiercing

Hos BodyMod.no har vi som sagt en masse forskjellige produkter på salg. Noen av disse produkter er bl.a. assorterende tungepiercinger. Disse tungepiercinger av kirurgisk stål og akryl kan du faktisk få for kun 5 kr. pr. stk. En helt vanvittig pris for en tungepiercing som selvfølgelig er laget i ett godkjent materiale (kirurgisk stål og akryl).

Hvis du mangler ny og spennende tungepiercing, så er det bare å bestille imens de er billige. Vi kan nemlig ikke love at vi blir å have dem på lager lenge. Så kjør på og bestill allerede i dag.

Assorterte navlepiercing med akrylkuler

Vi har også assorterende navlepiercinger i vårt salg. For bare 5. kr. pr. stk. kan du akkurat nå kjøpe en flott og assorterte navlepiercing. Alle våre navlepiercinger er alle utstyret med standardmål. Den medfølgende staven er selvfølgelige laget av godkjent kirurgisk stål, så det er ingen grunn til bekymringer rundt kvaliteten.

De medfølgende kulene er laget av det sikre materialet akryl og fås i et hav av forskjellige farger, mønstre og motiver. Hvis du vil benytte deg av tilbudet innen det forsvinner, så må du bestille allerede i dag. Det er ingen som vet om lageret er tomt i morgen.

Gode gaveideer

Hos BodyMod.no har vi ofte mange gode produkter på salg. Mange av disse produkter fungerer perfekt som gaver til din piercing-glade venn eller venninne – eller kanskje noen fra din familie. Selv om produktet er på salg, er det ikke ensbetydende med at kvaliteten ikke er høy. Derfor kan du trygt kjøpe din neste piercinggave på BodyMod.no og samtidig spare masse penger.

Vi håper atdu finner noe du kan bruke i vårt salg.