SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Navlepiercing med stor blomst av stener-22%

kr 295,62 Så lav som kr 379,00 -22%
På lager

Bærer du også din navlepiercing med en god porsjon kvinnelig stolthet? Da har du nå sjansen til å virkelig gjøre det med stil, i form av denne praktfulle og utrolig bemerkelsesverdige navlepiercingen med en stor flott blomst av stener i sentrum.

Den flotte blomsten består av hele 19 glitrende klare stener i forskjellige størrelser og former, som tilsammen danner den prektige blomsten. Blomsten sitter der hvor du ellers normalt ville finne en bunnkule og pynter slik hele navlen med sin imponerende størrelse og feminine karakter. Toppkulen er også utstyrt med en enkel klar sten så det dannes en designmessig rød tråd fra topp til bunn. Hver sten sitter godt fastankret med små "klammer" som holder stenene godt og sikkert fast til smykket.

Du kan velge mellom to forskjellige varianter av denne bedårende navlepiercing. Enten en helt blank og klassisk modell eller den litt mer fornemm variant, som har fått et all-over bladgullbelegg som gir smykket et mer elegant preg. Du kan også velge å kjøpe en ekstra toppkule med som reserve, så du er sikret en ekstra i smykkeskrinet i fall du skulle være så uheldig å miste den første.

Detaljer
NameNavlepiercing med stor blomst av stener
SKUBelly-363
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNavlestav
PlasseringNavle
Lengde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, vedhenget
Totallengde32 mm.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Navlepiercing med stor blomst av stener
Din vurdering:
Navlepiercing med stor blomst av stener