100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...
%

Gullbelagt navlepiercing med stor rosa sten

kr 249,00
På lager

Så kan du godt finne dine prinsessenykker frem, for her kommer en navlepiercing som man nærmest skal være en ren primadonna for å bære. Smykket emmer simpelthen langt vekk av overdådig eleganse, så hvis du er på utkikk etter et virkelig vakkert og iøyenfallende navlesmykke, er denne navlepiercingen det helt perfekte valg!

Det er snakk om et smykke som er laget av kirurgisk stål som har fått et tynt bladgullbelegg over det hele. Toppkulen er en helt alminnelig 5 mm. stor kule, som her er utstyrt med en enkel klar sten.

Bunnkulen i dette smykket er allikevel langt fra enkel, for det er her prinsessestilen ordentlig kommer til uttrykk. I stedet for en vanlig rund bunnkule, ser du her et sirkelrundt motiv med en diameter på 15 mm. som er pyntet pent og gavmildt med skjønne skinnende stener fra innerst til ytterst.

I sentrum ses en kjempestor rosa sten som er skåret som en diamant, med mange flater som får lyset til å spille i stenen fra alle sider og vinkler. Den store stenen i den delikate fargen står allikevel ikke alene. Den er nemlig i beste eventyrstil, omkranset av et helt perlekjede av små glassklare stener, som danner den perfekte ramme rundt den store rosa stenen i midten.

Detaljer
NameGullbelagt navlepiercing med stor rosa sten
SKUBelly-332
Product card text swatch1 color
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNavlestav
PlasseringNavle
Lengde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
FargeGull
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Gullbelagt navlepiercing med stor rosa sten
Din vurdering:
Gullbelagt navlepiercing med stor rosa sten