SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Navlepiercing med innvendig gjenge og sten-22%

kr 77,22 Så lav som kr 99,00 -22%
På lager

Er den enkle og stilrene looken en del av ditt personlige statement når det kommer til valg av smykker? Noen jenter er helt fortapt i bling og glitter og feminine motiver, men vi synes også det bør være et bredt utvalg til dem som foretrekker den enkle stilen. Her kan du f.eks. få deg en helt enkel navlepiercing i en flott stålblank look, som hverken ruster eller misfarges med tiden.

Smykket her skiller seg dog også litt ut fra normen, da denne navlepiercingen er forsynt med et innvendig skruegjenge. Det betyr at selve gjenget sitter på innsiden av staven, frem for utenpå. Skruegjenget kommer derfor aldri i kontakt med din hud, og du risikerer derfor ikke små napp eller nykk i huden når du setter smykket i. Toppkulen er så utstyrt med et lite gjenge som stikker ut, og som settes ned i stavens hulrom, hvor kulen skrus fast.

De flotte stenen er fasettskårte, hvilket betyr at de er skåret med mange flater i forskjellige vinkler, frem for bare å være, f.eks. en vanlig rund sten. De mange flatene gjør at stenen fanger og reflekterer lyset fra stort sett alle vinkler. Selve stenen kan fås i et veld av flotte og friske farger, så det er virkelig noe for enhver smak her.

Detaljer
NameNavlepiercing med innvendig gjenge og sten
SKUBelly-403
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeInnvendig gjenge
TypeNavlestav
PlasseringNavle
Lengde11 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
Bunnkule8 mm.
Er smykket limt?Ja
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Navlepiercing med innvendig gjenge og sten
Din vurdering:
Navlepiercing med innvendig gjenge og sten