SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Navlepiercing med flammeanheng

kr 249,00
På lager

Brenner du også for bedårende navlesmykker i tidløs stil? Så har du nå sjansen til å kunne vise det i form av denne skjønne navlepiercingen med lidenskapelige flotte flammer i anhenget. Symbolikken i de to flammene som slikker seg rundt hverandre, er både åpen og tidløs. Flammene kan også være symbol på en hvilken som helst sak du brenner for og på den måten kan smykket få en helt personlig betydning for deg. Alternativt til en bestemt sak kan flammene også symbolisere kjærlighetens flamme, som deles av to individer i tett omfavnelse. Konseptet er som sakt fullstendig åpent og kan tillegges en helt unik og selvvalgt betydning.

De to flammene er plassert synkront over hverandre og er begge besatt med vakre klare stener, som får flammene til å funkle og knitre når lyset faller på dem. Stenene er satt med gavmild hånd og dekker det meste av flammenes overflate.

Smykket er laget av ren kirurgisk stål som er et utrolig slitesterkt samt prisvennlig materiale. Det brukes av samme grunn også til piercingsmykker i ekstra stor stil. Staven er utstyrt med en 5 mm. toppkule samt en 8 mm. bunnkule som begge er dekorert med en flott klar sten som matcher perfekt til de mange små stenene i de to flammene. Hvis du gjerne vil sikre deg en ekstra toppkule som reservedel, kan du bestille en ekstra kule med når du kjøper den flotte navlepiercingen med flammeanheng.

Detaljer
NameNavlepiercing med flammeanheng
SKUBelly-27
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNavlestav med hengsel
PlasseringNavle
Lengde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
FargeBlank
Bunnkule8 mm.
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, vedhenget
Totallengde50 mm.
Vedhengslengde29 mm.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Navlepiercing med flammeanheng
Din vurdering:
Navlepiercing med flammeanheng