Navlepiercing med hjerte og stener

Tilgjengelighet: På lager

NOK 99,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Navlepiercinger og hjerter har alltid vært en god sammensettning. Denne modellen er ingen unntagelse med det flotte hjertet i anhenget.
Inne i selve hjertet er enda et lite hjerte og en flott sten, som du selv velger fargen på. Fargen du velger vil gå igjen i både bunnkulen og toppkulen. Velg din farge i boksen over teksten før du legger din nye navlepiercing i kurven.

Staven på smykket har standard navlepiercingmål, hvilket betyr den er 10 mm. lang og 1,6 mm. tykk. Den er laget av kirurgisk stål, som er det metallet som er oftest brukt til piercingsmykker pga. den lave prisen. Samtidig frigir kirurgisk stål ikke nikkel, så dette smykket kan brukes i en ferdiggrodd navlepiercing.

Så hvis du mener at hjerter og små søte fargete stener vil pryde din navle, så bestill ditt eksemplar i dag så sender vi med vår hurtige expresslevering direkte til din postkasse.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Belly-120
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 10 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Totallengde 42 mm.
Totallengden på et smykke angis fra topp til bunn (inkl. kuler og evt. vedheng - Altså hele smykkets lengde). Ved noen smykker er det mulig å velge lengden på staven - Her vil smykkets totallengde selvfølgelig variere med differansen på den normale stavlengden og den stavlngden som velges til smykket. En normal navlepiercing bruker en stavlengde på 10 mm.
Vedhengslengde 20 mm.
Her er det kun selve vedhenget som har blitt målt. Altså delen som sitter under bunnkulen - Fra bunnen av bunnkulen til bunnen av vedhenget.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, vedhenget
Vedhenget er laget av et annet materiale end selve staven og har derfor fått et belegg for å oppnå samme farge som staven.
Er smykket limt? Ja
Kulestørrelse 5 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Bunnkule 8 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (3)
Nydelig smykke
Karakter
Bestilte på en torsdag og fikk varen tirsdagen etter Review by Mille
Det beste kjøp noensinne!
Karakter
Jeg elsker for den! Jeg bestilte den i rosa, hvilket er min yndlingsfarge, og den er så søt! Den har en perfekt lengde, den er hverken for lang eller for kort. Den passer perfekt til en magetopp eller en søt bikini. Normalt har jeg problemer med navlepiercinger fordi at jeg ikke kan tåle dem, og jeg har tidligere vært hos legen på grunn av infeksjon osv., så jeg var nervøs for, om jeg ville få betennelse av den her, men det kom ingen betennelse, jeg er så glad. Pluss den er jo super billig. Elsker den! Review by Navlepiercing med hjerter og sten
Perfect pink
Karakter
RosaFargen er nydelig!
Veldig bra kvalitet, merker ikke jeg har den i.
Tipp topp tommel opp!
Her skal jeg handle mer:-D
Review by Maria
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Navlepiercing med hjerte og stener
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder