Info: BodyMod er åpne og vi fortsetter å levere dine piercinger på døra!

Labret med stenbesatt øgle og invendig gjenge

Tilgjengelighet: På lager

NOK 169,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Labretten er laget av kirurgisk stål og den søte lille øglen som sitter på toppen er laget av messing. Hele herligheten er belagt for å gi deg en mulighet til å velge mellom flere farger på smykket. Det kunne være utgaven i rosegull som snakker til deg mest, eller at den i gull har tatt ditt blikk. På selve øglen sitter det en masse blanke stener, som gir den skjønne øglen litt ekstra bling - disse stenene vil være blanke uansett hvilken farge du velger til smykket.

Utover dette kommer smykket også i flere lengder. Lengden kan nemlig få en betydning alt etter hvor du bruker smykket. Da alle folk er forskjellige så er det ikke sikkert at en labret på 6 mm. passer perfekt til nettopp din piercing, og at du kanskje må ha en på 8 mm. Derfor er det nemlig gjort det mulig for deg at du kan velge mellom flere lengder.

Labretten er utstyrt med en innvendig stav. Det vil si at skruegjenget sitter på innersiden av staven, og det er plassert en skrue på undersiden av øglen. Ved denne typen av gjeng slipper du små sår og skraper, som et utvendig gjenge kan gi.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Labret-117
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målt på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilket gjenge som skal være i kulene man skruer på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjenge i kulene man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Dette smykket er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Tåler du f.eks. smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi vil vi da anbefale deg å kun bruke titanium. Legg merke til at det muligens kun er delen som går gjennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Alm. belegg
Som teksten over sier, er det snakk om et belegg utenpå et eksisterende materiale. Belegget kan flasse av eller bli misfarget hvis det utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l.
Stentype Kubisk zirkonia
Låstype Innvendig gjenge
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Labret med stenbesatt øgle og invendig gjenge
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.