100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Labret med firkantet topp og innvendig gjenge

kr 79,00
På lager

Smykket her er en labret, som er litt av et allsidig smykke, siden det kan brukes i flere forskjellige piercinger. Det brukes primært i leppepiercinger, hvor staven settes i innenfra og ut, hvoretter den lille firkantete toppen, som forøvrig er 3x3 mm, skrues ned i gjenget. På den måten sitter bakplaten, som også er 3 mm. i diameter, på innersiden av leppen og den firkatete toppen på yttersiden.

Labretten kan som sagt brukes i flere forskjellige piercinger - Det viktigste er bare at målene på smykket stemmer overens med målene på din piercing. Er du f.eks. piercet i tragus med en nål som brukes til 1,2 mm. smykker, vil en lengde på 6 mm. passe de fleste. Smykket kan også brukes i helix, hvor mange bruker 4 mm. i lengden. Som sagt, et meget allsidig smykke.

Fordelen ved denne typen smykker, med innvendig gjenge er at man ikke skader kroppen inne i selve hullet, siden gjenget er skjult inne i staven. På den måten har man ikke det "takkete" gjenget som kan rive og flå i huden når man setter staven inn i hullet.

Detaljer
NameLabret med firkantet topp og innvendig gjenge
SKULabret-94
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeInnvendig gjenge
TypeLabret
PlasseringØreflipp, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Lower labret, Madonna, Medusa, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse3 mm.
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Labret med firkantet topp og innvendig gjenge
Din vurdering:
Labret med firkantet topp og innvendig gjenge