100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Helixpiercing med 3 runde stener i forskjellig størrelse

kr 99,00
På lager

Tripp, trapp, tresko, kan man næsten komme til å tenke når man ser de tre vakre og duggklare stenene dryppe ned langs din helixpiercing. Stenene er nemlig designet så de blir gradvis mindre, jo lengre man kommer ned på smykket. Det gir en virkelig flott og raffinert effekt, når først smykket sitter i øret. Det er et av den slags smykker som bare må ses på.

De tre klare stenene er helt runde, og er alle rammet inn av en bølgeformet kant. Når man ser smykket forfra ser det nærmest ut som en hel masse små kuler som danner en ramme rundt de vakre stenene. Stenene scorer høyt på glimt- og glitterskalaen, og er garantert å tiltrekke seg en masse positiv oppmerksomhet av samme grunn.

Denne lekre traguspiercingen fås i tre forskjellige farger. Hvis du foretrekker det sikre valg, så går det aldri galt med den blanke modellen. Den kan brukes når som helst og hvor som helst, og til et hvilket som helst outfit. Men hvis du derimot heller mer mot smykker med et mer fornemt preg, så kan vi varmt anbefale både den gullfargede samt den rosegullfargede modellen, som begge skinner varmt med sin flotte gyldne glød.

Detaljer
NameHelixpiercing med 3 runde stener i forskjellig størrelse
SKUBarbell-148
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeHelix
PlasseringØreflipp, Helix, Forward helix
Lengde6 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse3 mm.
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Helixpiercing med 3 runde stener i forskjellig størrelse
Din vurdering:
Helixpiercing med 3 runde stener i forskjellig størrelse