Fake plugg i valgfri størrelse

Tilgjengelighet: På lager

NOK 59,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Nu kan du gå rundt med en plugg fra 3 til 12 mm. uten egentlig å ha hullet til det. Så lenge ditt hull bare er 1,2 mm., kan du gå med dette piercingsmykket.
Selve staven er 6 mm. lang, så den passer til alle vanlige ører. Den er forsynt med to o-ringer - En foran og en bakv, så den imiterer en ordentlig plugg best mulig.

Så er du i tvil om stretching er noe for deg, eller vil du bare ta livet av vennene eller din familie, så har du nå muligheten med dette smykket.

De fire flotte fargene har smykkene fått ved hjelp av en teknikk som kalles en anodisering, som betyr at fargene kommer fra metalllet selv og derfor ikke er skadelige som noen belegg kan være.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Fake-50
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Ionimplantering
Det er faktisk ikke snakk om et belegg, men om en omlegering av overflaten, hvor man ved høy hastighet tvinger fremmede ioner inn i det eksisterende materialet. Da det ikke er snakk om et belegg i tradisjonell forstand, vil det heller ikke flasse av. Dog vil det med tiden slites av eller bli misfarget. Denne prosessen forkortes markant hvis materialet utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l. Så med andre ord får du et smykke som beholder sin farge i lang tid hvis du bare passer på og pleier ditt smykke.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (4)
:)
Karakter
Superfint produkt, hvis man gjerne vil se hvordan man ser ut med stretch uten å få det. Jeg kjøpte min med en diameter på 10 mm. hvilket jeg synes er en veldig passende størrelse. Jeg ble en smule skuffet over produktet, da det ikke heeeelt ligner et ekte stretch (det er dog meget pent allikevel, og jeg fikk lurt min far). Jeg skulle ønske den satt litt tettere inntil øret, men jeg er fornøyd med kjøpet allikevel :) Review by Frederikke
Realisme
Karakter
Kjøpte dette produktet, og flere har spurt meg om jeg har begynt å stretche, så de ser ganske realistiske ut. Jeg er positivt overrasket, da jeg regnet med at jeg bare skulle ha vanlige øreringer, men etter folks mening så stretcher jeg, så det er kult!! Review by Anders
A+
Karakter
Pakken kom lynraskt, og produktet passer perfekt til beskrivelsen. Jeg er ytterst fornøyd med kjøpet. Review by Louise
Bra!
Karakter
Bra produkter, knallgod service! Review by Anders
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Fake plugg i valgfri størrelse
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder