Fake plugg i mange farger

Tilgjengelighet: På lager

NOK 49,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

En fake plugg til dig som er vill etter den stretchede look, men ikke ønsker å legge øret til selve stretchingprosessen. Noen fake smykker lyser langt vekk av å være falskt, men ikke denne fete fake pluggen i mange farger. Denne pluggen imiterer en ekte plugg med en diameter på 8 mm. mens den i virkeligheten kun krever et piercinghul på 1,2 mm. i tykkelsen.

Pluggen fås i flere forskjellige skjønne farger som man også titt ser de ekte pluggene i. Når smykket sitter som det skal i ditt øre, vil de to flate platene legge seg på hver sin side av øreflippen, og se ut som om det er pluggens ender som stikker ut. Smykket er deretter forsynt med en liten o-ring i begge ender, som normalt brukes til å holde en plugg på plass. I dette tilfelet er de kun tilføyd for syns skyld med det formålet å få smykket til å se enda mer ekte ut.

Staven er kirurgisk stål mens skivene er laget av akryl og smykket er på ingen måter tungt å bære i øret.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Fake-5
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målt på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilket gjenge som skal være i kulene man skruer på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjenge i kulene man skruer på.
Lengde 6 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i luftlinje og fra kule til kule. Dvs. at en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersiderne av kulene.
Materiale Kirurgisk stål
Dette smykket er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Tåler du f.eks. smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi vil vi da anbefale deg å kun bruke titanium. Legg merke til at det muligens kun er delen som går gjennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Sekundær materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer -Så du behøver slett ikke være nervøs
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (3)
Så kult!
Karakter
Helt vilt kult at man kan skaffe seg slike. Fikk gitt min mor en skrekk i livet og er nå sikrere enn aldri før på at mine ører skal stretches. Review by Kasper
Veldig godt laget
Karakter
Jeg har bestilt noen hjem! Men en venninne av meg har noen og hun er utrolig glad i dem! Og det ser bare så ekte ut! Veldig godt laget Review by Emma C.
De er så kule
Karakter
De er så kule, fordi de ser så ekte ut.
Jeg liker godt at de er så lette å sette i og kan ikke finne noe negativt med dem.
Hvis du ønsker å ha en stretchet look, men samtidig gjerne vil ha muligheten til å ha alminnelige øreringer i det kullet du har, så er det disse du skal kjøpe.
Review by Pernille
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Fake plugg i mange farger
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder