Fake spiraltaper

Tilgjengelighet: På lager

NOK 49,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du alltid gjerne ville hatt en stretching spiral i ditt øre? Da er det nå mulig uten at du må stretche og dermed utvide din øreflipp.

Denne spiraltaperen ligner til forveksling en ekte taper, men den er utstyrt med en liten tynn stav av kirurgisk stål i midten. Dvs. at det ikke frigis nikkel og selve spiralen er laget av det allergivennlige materialet akryl.

Da staven kun er 6 mm. lang og 1,2. mm. tykk, kan du derfor bruke den hvis du bare har en ørepiercing, uten å ha stretchet.
Du kan altså få det meget populære spiraldesign, helt uden at have stretchet øret.

Denne fake taperen er laget så den ligner en 5 mm. spiral, som du f.eks. kan se her og du kan velge mellom lekre farger: Svart, hvit, lilla, blå, grønn, rød og lyserød.

Merk deg at dette er en fake taper som er laget av en ordentlig modell, som er skåret midt over og innsatt gjenger og en stav. Du bør derfor være oppmerksom på at du ikke overskrur gjengen når du spenner den fast i øret.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Fake-41
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 6 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Sekundær materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slett ikke å være nervøs.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (8)
Kult!
Karakter
Har alltid ønsket meg stretch, men visste ikke om det kledde meg. Med disse finner man lett ut av det og ingen ører blir ødelagt! Jeg vet ikke om det er meningen at de skal være så løse når man skrur dem sammen, men jeg synes det er litt irriterende. De er gode å starte med hvis man vil finne ut av om stretch passer til en. Review by Cecilie
Kul i sort
Karakter
Har den i dort og den fikk meg overbevist om at jeg skulle gå igang med å stretche mine øreflipper. Alt for kult piercingsmykke og ligner på en prikk for alle dem som ikke vet hva det er! Review by Martin
Bra smykke
Karakter
nydelig smykke og helt som forventet. har den i rosa og sort og bruker dem stort sett hver dag for tiden Review by Louise
Super duper!
Karakter
Kan helt sikker anbefales hvis man vil prøve ut stretching. Review by Max
Uutrolig kul
Karakter
Suuuuper flott ørering.
Har kjøpt den i sort og behandler den som min egen lille baby. Var litt i tvil om størrelsen (de 5mm) og om den ville sitte rett, men ble positivt overrasket.
Review by Amalie
Virker troverdig og som den skal
Karakter
Ser ut som om du har en ekte spiral i øret - Jeg kan ikke se forskjell hvertfall :) Review by Helle
Fullt ut tilfreds
Karakter
Jeg har akkurat mottatt smykket og jeg er helt tilfreds med det!!! Ligner fullstendig en ekte spiral. Og den sitter godt fast i forhold til andre jeg har prøvet! Review by Betina
God kvalitet!
Karakter
Piercingen sitter veldig godt og jeg reagerer ikke alergisk på den. Den er behagelig å ha i øret og ser stilig ut. Review by Jorunnii
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Fake spiraltaper
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder