100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...
%

Dermal anchor med opalitt sten

kr 87,20 Så lav som kr 109,00
På lager

En dermal anchor piercing er født til å være enkel og vakker og det lever dette meget yndige smykket fullt opp til. Her får du nemlig en dermal anchor av rent kirurgisk stål, som er både blankt, slitesterkt og pent på en klassisk tidløs måte. Du har dog også muligheten til å få dette smykket i en gullfarget variant, som gir et litt mer elegant utseende. Denne dermal piercingen er dessuten utstyrt med en yndig opalitt sten som pryder den lille toppen på nydeligste vis.

Du har også mulighet for å velge mellom fire forskjellige varianter av opalitt stener, nemlig en hvit, grønn, blå eller rosa type. Opalitt er en meget rolig sten i myke behagelige farger som menes å styrke den indre sjelefred samt virke fremmende på kjærlighetsforhold. Det sies dessuten at stenen er god til meditasjon.

Utover fargen kan du ytterligere velge mellom tre forskjellige størrelser på stenen, alt avhengig av hvor synlig du ønsker at din dermal piercing skal være. Hvis det er en diskret piercing som kun er ment å skulle kunne skimtes, har du mulighet til å få en sten helt ned til 3 mm. i størrelse. Er det derimot en dermal piercing som er skapt for rampelyset, kan du komme helt opp i en 5 mm. stor sten. Eller du kan velge den gyldne middelvei og gå for modellen med en 4 mm. stor opalitt sten.

Detaljer
NameDermal anchor med opalitt sten
SKUDermal-31
Trådtykkelse1.2 mm (Passer til 1.6 mm dermals)
TypeDermal topp
PlasseringAnti-øyenbryn, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Kinn, Butterfly, Brystbenet, Spaltning, Hofter, Christina/Venus
MaterialeKirurgisk stål
StentypeOpalite
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Dermal anchor med opalitt sten
Din vurdering:
Dermal anchor med opalitt sten