• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Verktøy

Vare 1 til 48 av totalt 50

per side

Side:
 1. 1
 2. 2

Vare 1 til 48 av totalt 50

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Verktøy til piercinger

Siden tidenes morgen har piercing vært en utbredt smykningsteknikk blant verdens beboere. Det er faktisk funnet bevis på at piercing i ørene har funnet sted for flere tusen år siden. Piercinger har altså vært utrolig populært og er det fortsatt blant store deler av verdens befolkning.

Hvordan ble man piercet for flere tusen år siden? For flere tusen år siden var verktøyet til piercinger veldig primitivt. Man kan forestille seg en indianer som har fått laget hul i ørene ved hjelp av en spiss pinne. I dag er de verktøyene man bruker til piercinger mye mer humant og profesjonelt.

Profesjonelt verktøy til piercinger

I dag er det mulig å kjøpe profesjonelt utstyr til piercing som gjør det til en lek å pierce. Det er ikke snakk om rustne og halvspisse nåler der man må desinfisere ved hjelp av en lighter. Nei vi snakker om topprofesjonelt piercingutstyr som er anerkjent av bransjen for å være de beste instrumenter til å lage en piercing med. Ved salg til private, omfatter disse instrumenter alle typer verktøy som ikke er beregnet til å pierce hull i kroppen osv. Dvs. hjelpe verktøy. Ved salg til profesjonelle leveres det sterile nåler til engangsbruk, nålegripere, steriliseringsposer og mye annet.

Kjøp verktøy til piercinger hos BodyMod.no

Hos BodyMod.dk Shop er vi klar over, hvor viktig det er med forsvarlig utstyr. Derfor selger vi kun verktøy til piercinger vi kan stå inne for.

Hos BodyMod.no kan du finne en mye forskjellig innenfor verktøy til piercinger. I vårt sortiment til private har vi bl.a. ringåpnere, kuleholdere, ringlukkere og tang til dermal anchor. Så er du på jakt etter noe piercingutstyr som er av høy kvalitet og samtidig til overkommelige priser, kan du med fordel bestille ditt utstyr hos oss. Til stretching kan det brukes smøremiddel og teflon tape og det har vi selvfølgelig også i vår shop.

Få det beste resultat med profesjonelt piercing utstyr

Det finnes mye piercingverktøy på markedet som ikke er forsvarlig å bruke. Derfor er det utrolig viktig at du kjøper verktøy til piercinger som fungerer 100%. Det er ingen tvil om at man som kunde får det lettere å håndtere sine piercingsmykker, hvis verktøyet er i orden.

Dessverre ser man alt for ofte mennesker som forsøker å håndtere en piercing med noe uholdbart verktøy, hvilket i verste tilfelle resulterer i en stygg piercing man har vært nødt til å fjerne. Hvis man vil håndtere sine piercinger ordenlig, så smykkene holder i mer enn bare et par uker, så er profesjonelt piercingutstyr til tider nødvendig.

Verd å vite om piercingverktøy

Som tidligere nevnt skal man være varsom med å kjøpe sitt piercingverktøy hos hvem som helst. Det finnes dessverre utstyr på markedet som simpelthen ikke lever opp til bransjens standard. Ved bruk av ikke-profesjonelt utstyr kan man hurtig komme på glatt is. Vanligvis vil piercinger som er laget med ikke-profesjonelt utstyr, ende opp med å bli tatt ut av kroppen og smykkene skadet pga. dårlige utformninger, feile materialer osv.

Abonner på RSS Feed