Tungepiercing med opalsten

Tilgjengelighet: På lager

NOK 49,00

Er du allergiker bør du bruke titanium

Produktbeskrivelse
Detaljer

Bare fordi en tungepiercing er en av de mer skjulte og diskrete piercinger som fås, behøver den bestemt ikke være hverken kjedelig eller triviell. Så stikk tungen ut og ta imot denne lille flotte saken, som vil skape massevis av blikkfang med sin fargede og funklende opalsten.

Smykket her kan kjøpes så det passer helt perfekt til dine behov og preferanser. Noen tunger er tykke, mens andre er tynne, og derfor synes vi også at en tungepiercing skal kunne kjøpes i flere forskjellige lengder. Vi kan jo ikke alle passe inn i en standardmodell, og nettopp derfor tilbyr vi da også tungepiercinger i flere lengder.

Du velger naturligvis også selv hvilken farge din nye tungepiercing skal ha. Smykket her er utstyrt med en virkelig flott opalsten, med massevis av lekkert fargespill i den flotte stenen. Velg mellom syv skjønne farger som går fra blide pasteller til rappe sjokkfarger.

Sist men ikke minst har du også selv mulighet for å velge hvilket materiale du ønsker ditt nye tungesmykke i. Denne modellen fås nemlig både i det kvalitetsbevisste titanium, som er et av de reneste metaller du kan få, samt av kirurgisk stål, som er et både sikkert, solid og stålblankt materiale.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tongue-72
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, kulen
Kulen har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden forsvinde pga. slitasje.
Er smykket limt? Ja
Det er brukt lim i produksjonen av dette smykket. Det kan f.eks. være stener som er limt på, kuler eller andre dekorative elementer som er festet med lim. Lim kan oppløses under vann, så vi anbefaler ikke at dette smykket brukes til daglig bruk, siden det dermed blir utsatt for væsker når du tar et bad, vasker deg eller driver med sport etc.
Kulestørrelse 8 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Bunnkule 5 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
Fin men !
Karakter
Piercingen er veldig fin, men kula er litt stor og kantene der det er stål er litt spisse, ikke sånn at du stikker deg spisse, men når piercingen blir gnidd rundt i ganen kan det bli litt sårt etterhvert. Review by Sitruz
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Tungepiercing med opalsten
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder