• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

14 artikler

per side

14 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Hangers til din stretching

Hangers er et utrolig spesielt stretchingsmykke som fås i mange forskjellige designs samt materialer. Hangers er til deg som er glad i din stretching og som gjerne vil gjøre litt ekstra ut av den i forhold til alle andre. De fleste hangers er store og flotte smykker som er laget for å bli sett og lagt merke til, du kan allikevel også finne enkelte hangers som er utformet i en litt mindre og mer diskré form. Men hvis du liker hangers fordi du er stolt av dine stretchings og ikke er redd for å vise det, så burde jo flottere -jo bedre, være et foretrukket uttrykk :-)

De forskjellige materialene

Alle våre hangers er laget av forskjellige former for organisk materiale som tillater huden i din stretching å puste også mens du bærer smykket. Samtidig er hangers også super allergivennlige ettersom det aldri er nikkel eller andre urenheter i organisk materiale. Når du velger å bruke hangers som smykke i din stretching, er det altså ikke kun et flott smykke du får men også et av de beste materialene du kan bruke til din hud. Når du kjøper hangers er kvaliteten med andre ord fullstendig topp, både når det gjelder design og materiale.

Horn

De fleste av våre piercingsmykker av horn kommer fra vannbøffelen og det etter at den har levd et langt og godt liv. Vannbøffelen blir altså ikke ofret for at man skal kunne høste hornet, men man tar derimot hornet etter at den selv har en naturlig død. Noen ganger kan det være nødvendig å tilføre en liten dose farge i overflaten da horn ofte kan ha noen synlige hvite eller grå strukturer. Hvis man ikke ønsker å se disse strukturene kan man bare gi smykket en anelse farge i overflaten. Fargen trekker straks inn i materialet så det er ikke noe som på noe måte smitter av i bruk. Faktisk så ville du slett ikke være klar over at fargen har blitt tilsatt, hvis det ikke var fordi du hadde lest dette :-) Horn kan variere i fargen alt avhengig av hvilket dyr det kommer fra og om det har fått en ytterligere fargebehandling.

Tre

Som alle andre organiske materialer er tre også utrolig godt for huden i et ferdig grodd stretch. Men til forskjell fra mange av de andre organiske materialene, så er tre et materiale som mange stretchere allerede er kjent med i forveien. Mange har allerede prøvd med enten tunnels eller plugs av tre og kjenner derfor også godt til alle fordelene. Men hvis du er lei av å bare bruke simple plugs eller tunnels i din stretch, så er det kanskje nå du bør vende blikket mot våre unike hangers av tre i stedet. Hvis det skal være riktig flott og spesielt så kunne du med fordel prøve vår store flotte utskårne hangers av tre med de mest utrolige mønstrene skåret direkte ut av treet. Men hvis du derimot heller vil starte med noe i en litt mer diskré look, så har vi f.eks. også noen lekre spiral tapers av tre som vil pynte opp ethvert stretch.

Bein

Slik som det er tilfellet med smykkene som er laget av horn, kommer de fleste av våre smykker av bein, fra vannbøffelens knokler. Her er det igjen snakk om et overskuddsprodukt som bare blir innsamlet etter dyrets naturlige død. Forskjellen på horn og bein er hovedsaklig fargen. Hvor horn  kan være mørkt, hvis ikke helt svart, så er bein alltid hvit eller i hvert fall veldig lys i fargen, da det  stammer fra knoklene på et dyr. Hvis tanken på flotte utskårne smykker av bein tiltaler deg, så ta en kikk på de vilt flotte og håndskårne hangers vi har av kalkhvit bein.

Perlemor

Sist men ikke minst har vi toppen av kransekaken innenfor hangers, nemlig håndskårne englevinger av ekte perlemor. Det blir ganske enkelt ikke flottere enn denne vidunderlige perlemoren som rangerer i mange forskjellige farger. Perlemor er et veldig porøst materiale å arbeide med så den kunstneriske prosessen har vært langsom og grundig under skapelsen.

Hvis du gjerne vil ha perlemorslooken uten å kjøpe ekte perlemor så er det også mulighet for det. Se f.eks. på våre nydelige spiralhangers med perlemorslook som er nesten like god som den ekte varen :-)