100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Septumpiercing med 10 stener

kr 189,00
På lager

Hvis du har satt nesen opp etter å få deg en avsindig vakker og elegant septumpiercing, så har vi det helt perfekte smykket til deg rett her. Denne vidunderlige septumpiercingen er både klassisk og overdådig i sitt design på én og samme tid. Den fullstendig sirkelrunde halvbuen er dekorert med hele 10 vidunderlige stener som nærmest glitrer og glimter om kapp med hverandre.

Smykket her fås i to grunnmodeller, en i alminnelig blank kirurgisk stål samt en som har fått et flott gullbelegg utenpå. Hver grunnmodell fås så i ytterligere to varianter. Den ene varianten er den helt klassiske og tidløse typen som er besatt med klare stener fra ende til annen. Den andre variant er til gjengjeld litt mer kjekk i sitt uttrykk, med 6 fargede stener nederst samt to klare stener oppe i hver sin side.

Smykket er dessuten en såkalt septum-klipp hvilket betyr at den ganske enkelt klikkes opp og inn, når du skal ha smykket satt inn eller tatt ut. Den lille staven som går gjennom selve piercingen, lukker med et lite klikk ned i ringen og åpnes på samme måte igjen.

Detaljer
NameSeptumpiercing med 10 stener
SKUNose-79
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeHengsel
TypeSeptum clicker
PlasseringSeptum
Diameter på ring10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Septumpiercing med 10 stener
Din vurdering:
Septumpiercing med 10 stener