Rosegullbelagt navlepiercing

Tilgjengelighet: På lager

NOK 59,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Du kjenner de vanlige blanke navlepiercingene og så kjenner du muligens også de gullbelagt navlepiercingene. Men har du sett eller hørt om denne modellen som er blitt belagt med rødtgull?

Selve smykket er laget av kirurgisk stål og er etterfølgende blitt ionbelagt med rødt gull. Dette skjer ved hjelp av en dampprosess av rødt gullet, hvoretter man belegger smykket med dampen.
Smykket består altså ikke av 100% ren rødt gull, no prisen også avspeiler. Det er utelukkende et belegg som er påført for å gi smykket den fineste rødlige gullfarge.

Modellen her kan velges i tre lengder, hvor 10 mm. er den mest anvente. Noen har allikevel mindre hud i navlen og velger derfor den kortere modellen på 8 mm. og noen har mer hud (eller også sitter smykket lengre inne) og velger derfor modellen på 12 mm.

Uansett hvilken lengde du velger, så får du et knallflott navlepiercingsmykke som man sjeldent ser.

Husk også at denne forholdsvis simple modellen også finnes i ren kirurgisk stål og med et alminnelig gullbelegg.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Belly-163
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Ionimplantering
Det er faktisk ikke snakk om et belegg, men om en omlegering av overflaten, hvor man ved høy hastighet tvinger fremmede ioner inn i det eksisterende materialet. Da det ikke er snakk om et belegg i tradisjonell forstand, vil det heller ikke flasse av. Dog vil det med tiden slites av eller bli misfarget. Denne prosessen forkortes markant hvis materialet utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l. Så med andre ord får du et smykke som beholder sin farge i lang tid hvis du bare passer på og pleier ditt smykke.
Farge Rosegull
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (3)
Superflott
Karakter
Jeg er superglad for dette smykket. Fargen er kjempeflott, og den passer perfekt i navlen. Kan helt klart anbefales. Review by Natasha
Kjempefin!
Karakter
Veldig fornøyd, rask levering også! Review by Susanne
<3<3
Karakter
Omg!! Jeg elsker denne piercingen<3 den er så fin og enkel:) den er veldig lett og behagelig i navlen:) elsker den<3<3 Review by Hh
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Rosegullbelagt navlepiercing
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder