• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Vare 1 til 48 av totalt 188

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Vare 1 til 48 av totalt 188

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Navlepiercinger uten vedheng

I kategorien "Uten vedheng" finner du alle navlepiercinger uten for mye dill-dall, vedheng og andre underlige former. For det meste er det de mest nøytrale piercingsmykker,som f.eks. et navlesmykke med en blank toppkule og en bunnkule med en stein i. Eller hvor bunnkulen f.eks. er utformet som en blomst med små steiner i bladene. 

Men det er stadig mulighet for å finne smukke piercinger til din navle uten vedheng. F.eks. kan det fås navlepiercinger med store hjerter i lekre gullbelagte materialer og et hav av små steiner rundt om både bunn og toppkule.

Navlepiercing og sport

En av de mange fordelene ved et piercingsmykke til navlen uten vedheng, er blant annet å det er lett å bruke i hverdagen. Driver man med sport er det en fordel å ikke ha et piercingsmykke man må skifte hver gang man skal spille handball, fotball, eller svømme eller bare være fysisk aktiv. Navlesmykker kan nemlig være veldig følsomme og spesielt de belagte og smykker med vedheng er ikke bra å bruke når man driver med fysisk aktivitet, hvor man kommer i kontakt med andre, svette,vann eller annet.

Spesielt navlepiercinger av plastmaterialer er å anbefale når det drives med sport. Det anbefales da hvis man skulle bli utsatt for at det blir revet i ens piercing,så gir de
etter og sjansen for en ødelagt piercing minimeres derfor. Husk også å holde din piercing i navlen ren, med korrekt aftercare behandling og å rense den med isotonisk saltvann.