100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Ørepiercingsett av 14 karat gull besatt med sten

kr 2219,00
På lager

Her kan du få den lekreste luksus i form av dette tripp, trapp, tresko ørepiercingsettet av ekte gull. De tre lekre ørepiercingene har alle en trådtykkelse på 1,2 mm. og passer derfor perfekt til piercinger som er laget med nål. Hver ørepiercing er utstyrt med en skinnende vakker klar sten, men i tre forskjellige størrelser. Du får altså både en 2 mm, en 3 mm. og en 4 mm. stor sten i dette settet.

Du kan velge å sette de tre piercingene på stripe, enten i øreflippen eller som helixpiercinger, hvor du vil oppnå tripp, trapp, tresko effekten ved å plassere den minste samt den største stenen ytterst i rekken. Men settet kan også brukes på en langt mer kreativ måte, hvor du f.eks. plasserer en i øreflippen, en i helix samt en i tragus, hvis bare du har alle disse tre piercingene. Her kan du så selv leke med stenstørrelsene samt hvilke som skal sitte hvor.

De små klare stenene er runde og fasettslipte, hvilket får dem til å fange og reflektere lyset fra stort sett alle vinkler. Det høyner glitter-effekten en hel del da smykket vil glimte og glitre som en hel liten stjernehimmel, så snart det beveges i lyset. Hver sten sitter dessuten godt og grundig fast, med 3 små fangarmer som lukker seg rundt stenen bakfra og sørger for at den blir hvor den skal.

Alt i alt er det snakk om et smykkesett av absolutt høyeste kvalitet som kan tilfredsstille selv den mest kresne kjøper.

Detaljer
NameØrepiercingsett av 14 karat gull besatt med sten
SKUBarbell-14
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypePiercingsett
PlasseringØreflipp, Helix, Forward helix
Lengde6 mm.
Kulestørrelse3 mm.
StentypeKubisk zirkonia
Antall enheter3 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Ørepiercingsett av 14 karat gull besatt med sten
Din vurdering:
Ørepiercingsett av 14 karat gull  besatt med sten