SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...
%

Omvendt navlepiercing med hjerte og blomst

Spesialpris kr 170,82 Vanlig pris kr 219,00
På lager

Her kan du bli den heldige eieren av en utrolig vakker og helt unik navlepiercing, som er laget i et omvendt design som kan passe til flere typer navlepiercinger. Den kan selvfølgelig brukes i en helt alminnelig navlepiercing, hvor den vakre stenblomsten i hjertets sentrum, vil sitte noenlunde rett på navlen. Selve hjertet vil derfor omkranse navlen som en skinnende flott ramme.

Smykket kan også brukes i en omvendt navlepiercing hvor man er piercet under navlen i stedet for over navlen. Her vil smykket bare plassere seg en smule lengre nede, slik at hjertets øverste kant noenlunde vil flyte med navlen. Alle navler har jo forskjellig størrelse og form så beskrivelsen av plasseringen er kun veiledende og kan variere fra person til person.

Selve smykket, som er laget av kirurgisk stål, består av en hjerteformet kant som hele veien rundt er tett besatt med klare stener på yttersiden. Inne i sentrum av hjertet ses så en liten blomst som er dannet av de vakre aurora borealis stenene som reflekterer alle regnbuens farger når lyset faller på dem. Blomsten fungerer samtidig også som bunnkulen som kan skrues av og på når smykket skal brukes.

Detaljer
NameOmvendt navlepiercing med hjerte og blomst
SKUBelly-362
Product card text swatch1 color
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeOmvendt stav
PlasseringNavle
Lengde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
FargeBlank
Er smykket limt?Ja
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Omvendt navlepiercing med hjerte og blomst
Din vurdering:
Omvendt navlepiercing med hjerte og blomst