SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Nesestav av 14 karat gull med tre små stener

kr 399,00
På lager

Nesestaven du ser på produktbildet over har de fineste små stener som holdes på plass av det reneste 14 karat gull. De ligger alle tre tett opp mot hverandre og danner dermed en liten trekantet blomsterformasjon med en liten gullknopp i midten. Men om de tre stenene ligner en blomst eller om du dras mer i retningen av treenigheten lar vi være opp til deg.

Nesestaven er som sagt laget av 14 karat gull. At den ikke er laget av 24 karat gull skal du kun se som et pluss, siden rent 24 karat gull er veldig mykt i materialet. Det kan derfor lett bli bøyd og er mer utsatt for slag og risser. 14 karat gull inneholder ~0,58% rent gull. Resten er andre materialer som er mer hardføre overfor slag og risser. Så med 14 karat gull får du altså et smykke som er mer holdbart enn hvis det hadde vært laget av 24 karat gull.

Du velger selv om nesestaven skal være laget av nesten helt hvitt gull eller om det skal være den mer vanlige gyldne varianten. Begge er dog 14 karat, så det er utelukkende fargen som er forskjellen på de to modellene. Lengden på staven er ca. 6 mm. og måler 0,8 i tykkelsen. I enden av staven sitter en liten kule som er en anelse større enn stavens tykkelse. Den skal sørge for at smykket ikke faller unødig ut av nesen - Den fungerer med andre ord som en liten stoppkule inne i nesen

Detaljer
NameNesestav av 14 karat gull med tre små stener
SKUNose-167
Trådtykkelse0.8 mm.
TypeNesestud
PlasseringNesebor
Lengde6 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Nesestav av 14 karat gull med tre små stener
Din vurdering:
Nesestav av 14 karat gull med tre små stener