100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Navlepiercing med ugle av sten-22%

kr 124,02 Så lav som kr 159,00 -22%
På lager

Du finner bare ikke et søtere smykke enn denne yndige navlepiercingen med den søteste lille uglen i anhenget. Den øverste delen av smykket som er laget av kirurgisk stål, består av en 10 mm. stav hvor både topp- og bunnkulen er utstyrt med en flott sten i den av de to fargene du selv velger.

Den lille uglen fås i enten klar eller rosa og selve uglens kropp er laget av den edelstenen som kalles "katteøye". Uansett hvilken farge du velger vil uglens flotte vinger være besatt med små klare stener, også øynene er markeret med to små lyseblå stener i begge variantene. Vingene er ut over de små klare stenene, også dekorert med flotte taggete utskjæringer langs undersiden, så de fremstår så naturtro som mulig.

Katteøye er en sten som finnes i flere forskjellige farger og fremmer symbolsk sett verdier som overblikk, ro og lykke. Men man kan nesten heller ikke annet enn å smile ved synet av den søte lille uglen hvor det er arbeidet så mye med detaljene.

Uglen sitter på en liten pinne og er naturligvis også utstyrt med kronen på verket, i form av den lille kongekronen som pynter uglens hode.

Detaljer
NameNavlepiercing med ugle av sten
SKUBelly-249
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNavlestav med hengsel
PlasseringNavle
Lengde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
Bunnkule8 mm.
Er smykket limt?Ja
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, vedhenget
Totallengde48 mm.
Vedhengslengde26 mm.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Navlepiercing med ugle av sten
Din vurdering:
Navlepiercing med ugle av sten