Navlepiercing med stort hampblad

Tilgjengelighet: På lager

NOK 99,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Superfin navlepiercing med hampblad som er fremstilt i det fremragende materialet kirurgisk stål.

Smykket har et klassisk design med en klar sten i bunnkulen og har som anheng et hampblad. Så er du ute etter et smykke med et veldig unikt utseende så er dette kanskje det perfekte piercingsmykket for deg.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Belly-34
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 10 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhenget
Vedhenget er laget av et annet materiale end selve staven og har derfor fått et belegg for å oppnå samme farge som staven.
Beleggtype Alm. belegg
Som teksten over sier, er det snakk om et belegg utenpå et eksisterende materiale. Belegget kan flasse av eller bli misfarget hvis det utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l.
Er smykket limt? Ja
Farge Grønn
Kulestørrelse 5 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Bunnkule 8 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (9)
Megakult piercing-smykke
Karakter
Det er en unik navle-piercing, som skiller seg ut fra de andre. Den er godt designet og er kjempeflott. Det er et "must have" :) Review by Marie Rindal
Originalt piercingsmykke
Karakter
Jeg synes det er et vilt kult og originalt smykke. Det har en helt vilt flott grønn farge, pluss jeg synes det kanskje er en smule humor over smykket - det er jo et hamp-blad, ergo hash ;-)
Og at det er fremstilt i kirurgisk stål er bare enda bedre, da det er det materialet som jeg har erfart er best til å ha i navlen :-)
Review by Ditte
Ufattelig kul.
Karakter
Det er er den ultimate piercing. Materialet er det som jeg har erfart er det beste i de piercinger jeg har hatt. Samtidig er det noe veldig morsomt og frekt over den. Den er kjempeflott med den grønne fargen, og så er den helt sikkert unik. Den skiller seg ut fra andre piercinger, og det har jeg kun opplevet som meget positivt :) Review by Mette Vibeke Hansen
Kult
Karakter
Den er megakul Review by Rebecca
Super nice!
Karakter
Utrolig kul piercing, flott grønn farge, godt materiale :) Review by Lisa
Must have....? så KUL
Karakter
den er helt vilt kul på den måten den er designet og det vakreste med den er nok at den er så enkel, det er mange som har sagt til meg at den er mega flott så jeg ville råde dere alle til å kjøpe den <3 Review by Nakila
Alt for kul!
Karakter
Den er bare så mega kul! Den grønne fargen skiller seg ut, og gjør den unik!
Jeg er SÅ glad for den.
Men på den andre side syntes jeg ikke at det skal være en piercing man kjøper bare fordi den er flott, men fordi det må ligge noe annet bak. Det jo ikke bare for moro at det er et hampblad....
;-)
Review by Julie
Megakul
Karakter
Den kler virkelig navlen godt, både langt fra og tett på.
Det er en vilt kul idé og et fett design.
Det er kirurgisk stål, som er et av de beste materialer man kan få til navlepiercinger.
Review by Xenia
Superflott!
Karakter
Super flott navlepiercing! Ser bra ut på, og er behagelig å gå med, ville helt klart anbefale den :) Review by Caroline Jensen
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Navlepiercing med stort hampblad
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder