100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Navlepiercing med sten i hamsa-anheng-22%

kr 124,02 Så lav som kr 159,00 -22%
På lager

Er du glad i smykker som utover åpenbar skjønnhet også bærer en helt spesiell betydning? Da vil denne navlepiercingen med det eldgamle hamsasymbolet i anhenget sikkert være noe for deg.

Hamsasymbolet er utformet som en meget dekorativ hånd som vender nedover, og har gjennom tidene båret på forskjellige betydninger i diverse kulturer verden over. Noen samfunn har tolket de fem fingrene på hamsahånden som et symbol på menneskets fem sanser, men de fleste har generelt tolket betydningen for å være mer generelle konsepter, som god helse samt hell og lykke i livet. Hamsahånden er kort sagt et beskyttende symbol for den som bærer det..

Du kan nå få denne meget pene navlepiercingen med det flotte hamsa-anhenget i en av tre vakre farger. Du kan nemlig fritt velge mellom den blanke, den gullfargede samt den rosegullfargede varianten. Alle tre modellene kommer med en vakker klar sten midt i hånden, som et glimtende øye som våker beskyttende over sin eier.

Topp- og bunnkulen er på samme måte dekorert med klare stener, så det dannes en tidløs helhet i det generelle designet. Smykket er med sitt unike og smakfulle design, velegnet til enhver given anledning.

Detaljer
NameNavlepiercing med sten i hamsa-anheng
SKUBelly-364
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNavlestav med hengsel
PlasseringNavle
Lengde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
Bunnkule7 mm.
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Totallengde44 mm.
Vedhengslengde24 mm.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Navlepiercing med sten i hamsa-anheng
Din vurdering:
Navlepiercing med sten i hamsa-anheng