SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Navlepiercing med skipsror-22%

kr 116,22 Så lav som kr 149,00 -22%
På lager

Ohoy frøken kaptein, er det deg som har styringen her? Ikke vær redd for å vise det i form av denne maritime navlepiercingen med det yndigste skipsroret som en seilerjente nok noensinne får styring over.

Du får her en flott og speilblank navlepiercing av kirurgisk stål, som er en nesten tro kopi av et ekte skipsror i sin utforming. De tverrgående "bjelkene" i rattet er fine og tynne på den innerste delen, mens de munner ut i noen flotte kraftige håndtak i endene.

Skipsroret er dekorert med en stor flott midtsten samt en perfekt sirkel av matchende stener ca. midt på rattet. Stenene danner sammen med bjelkene, et virkelig flott og feminint motiv av et skipsratt.

Du kan velge smykket i to forskjellige farger. Du kan enten gå etter den stilrene maritime looken med klare stener overalt, eller du kan velge modellen med turkisblå stener om godt kan lede tankene på eksotiske strander, som kun finnes på den andre siden av de syv hav. Begge modellene er like flotte på hver sin måte, så det er kun et spørsmål om din personlige smak.

Detaljer
NameNavlepiercing med skipsror
SKUBelly-334
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNavlestav
PlasseringNavle
Lengde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, vedhenget
Totallengde27 mm.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Navlepiercing med skipsror
Din vurdering:
Navlepiercing med skipsror