SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Navlepiercing med frekk tekst i stor bunnkule-22%

kr 77,22 Så lav som kr 99,00 -22%
På lager

Lick My Pussy, Sexy Bitch eller kanskje Fuck Me - Uttrykkene er mange og det er helt opp til ditt humør og din holdning hvilke av disse rå smykkene som skal pryde din navle. Uansett hvilke av de mange modellene du velger, vil du på en eller annen måte vekke oppsikt. Én ting er dog sikkert, vis ikke din navlepiercing til dine besteforeldre, hvis du fortsatt vil være deres yndlingsbarnebarn.

Navlepiercingen her er laget av kirurgisk stål, som er et meget slitesterkt materiale. Kirurgisk stål ruster ikke og blir ikke misfarget ved normal bruk. Kommer det litt skitt på smykket i form av såperester og andet smuss, kan det lett vaskes vekk og smykket poleres skinnende blankt igjen.
Teksten som er i bunnkulen er skrevet på en bakgrunn med en farge som står i god kontrast til resten av kulen. Over teksten er det blitt lagt en blank hinne, så kulen nærmest er en kuppel. Bunnkulen er på denne modellen forøvrig større enn de fleste andre modeller. En normal navlepiercing har en bunnkule på 7 eller 8 mm. Denne bunnkulen måler dog hele 10 mm. i diameter.

Detaljer
NameNavlepiercing med frekk tekst i stor bunnkule
SKUBelly-410
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNavlestav
PlasseringNavle, Isabella, Fourchette, Klitoris hette
Lengde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
Bunnkule10 mm.
Er smykket limt?Ja
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Navlepiercing med frekk tekst i stor bunnkule
Din vurdering:
Navlepiercing med frekk tekst i stor bunnkule