Navlepiercing med fire forskyvde stener

Tilgjengelighet: På lager

NOK 149,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Frisk og finurlig navlepiercing med fire runde stener som sitter forskyvd rundt omkring på en stor "S" form. Det ser utrolig flott ut fordi det gir noe luft mellom stenene hvor huden så kan ses. Materialet er av kirurgisk stål som er et av de mest brukte materialer til piercingsmykker da det ikke avgir nikkel og dessuten er et utrolig hårdfør materiale.

Modellen er en av de såkalte top down designs, som bl.a. er helt ideel til omvendte navlepiercinger hvor hullet sitter under navlen i stedet for over. Men akkurat dette smykket er helt unikt da S'et med de 4 stenene vil sitte midt i navlen, uansett hvilken vei man venner smykket. Den eneste synlige forskjellen vil være at lukkekulen vil sitte øverst med en vanlig navlepiercing, mens det vil sitte nederst med en omvendt navlepiercing.

Du kan velge dette unike smykket i hele fem flotte farger, nemlig klar, lilla, rosa, turkis samt multifarget. Den multifargede modellen har 4 stener i fargene: Rød, grønn, turkis og rosa så den er ekstra funky og skinnende.

Skynd deg å velge din favoritt før du legger varen i kurven og går videre til bestilling.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Belly-196
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 10 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Totallengde 18 mm.
Totallengden på et smykke angis fra topp til bunn (inkl. kuler og evt. vedheng - Altså hele smykkets lengde). Ved noen smykker er det mulig å velge lengden på staven - Her vil smykkets totallengde selvfølgelig variere med differansen på den normale stavlengden og den stavlngden som velges til smykket. En normal navlepiercing bruker en stavlengde på 10 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, vedhenget
Vedhenget er laget av et annet materiale end selve staven og har derfor fått et belegg for å oppnå samme farge som staven.
Er smykket limt? Ja
Kulestørrelse 5 mm.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
Veldig fin
Karakter
Veldig fin piercing, men skjønner ikke helt hvordan den skal henge Review by Rebekka Børilden
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Navlepiercing med fire forskyvde stener
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder