Laster inn...

Navlepiercing av kirurgisk stål med opalsten

kr 119,00
På lager

Skal din navlepiercing gjerne være litt frisk og freidig, i stedet for bare den vanlige looken? Så sjekk ut denne flotte navlepiercing som virkelig er litt av en oppmerksomhetsfanger. Smykket her fås i to forskjellige modeller, nemlig en blank og en gullfarget, som så hver fås med en opalsten i et helt hav av herlige farger.

Den vakre opalstenen rangerer i flere forskjellige nyanser, alt avhengig av hvordan lyset faller på den. Du kan velge mellom en masse flotte farger som går fra den blide og feminine enden av fargeskalaen, og over til de flotte sterke fargene, som nok gir den største bliklfangseffekten. Opalstenen blir holdt på plass av fire små fangarmer, som griper om stenen bakfra og sørger for at den blir sittende godt og sikkert hvor den skal.

Smykket her er enkelt og tidløst, samtidig som at det har et helt unikt uttrykk. Det er det perfekte smykket til deg som ikke liker de alt for tøysete designs, men som heller ikke vil la deg kjedes av design uten oppfinnsomhet. Du får her et virkelig flott navlesmykke, med massevis av liv, sjel og sprelske farger.

Detaljer
SKUBelly-401
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNavelstav
Lengde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
Bunnkule7 mm.
StentypeHarpiksimitert Opal
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Totallengde22 mm.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Navlepiercing av kirurgisk stål med opalsten
Din vurdering:
Navlepiercing av kirurgisk stål med opalsten