SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Labret med blomst og innvendig gjenge-22%

Dette tilbudet slutter om ...
kr 100,62 Så lav som kr 129,00 -22%
På lager
Dette tilbudet slutter om ...

Hvis man har muligheten til å velge mellom smykker med innvendig og utvendig gjenge, er innvendig gjenge klart å foretrekke, da de er mer skånsomme mot ens piercing. Valget har du desverre ikke her, siden vi har tatt det for deg. Smykket du ser på bildet over er nemlig forsynt med et innvendig gjenge, hvor selve blomsten skrues ned i staven. Det gjør at når staven settes i din piercing, lager ikke gjenget skade inne i selve hullet, som det godt kan gjøre med et utvendig gjenge.

Staven kan velges i flere forskjellige farger, hvor den blanke modellen samtidig finnes med flere forskjellige farger midtsten. Fargen på stavene og fargen på midtstenene er det eneste som kan konfigureres på dette smykket - Ellers er de 100% identiske når det kommer til størrelse og antall stener i blomsten.

Smykket kan brukes i flere forskjellige slags piercinger, hvor målene på smykket (som du kan se under neste fane) stemmer overens med målene på ens piercing. Her kan det bl.a. nevnes leppepiercing, helixpiercing eller traguspiercing. Ønsker man en kortere eller lengre stav, finnes disse som løssalg under vår produktkategori med løsdeler.

Detaljer
NameLabret med blomst og innvendig gjenge
SKULabret-99
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeInnvendig gjenge
TypeLabret
PlasseringØreflipp, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Lower labret, Madonna, Medusa, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
Lengde8 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse6 mm.
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Labret med blomst og innvendig gjenge
Din vurdering:
Labret med blomst og innvendig gjenge