Labret av ptfe

Tilgjengelighet: På lager

NOK 49,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Går du og mangler en labret som bare har en vanlig kule ute i enden, men en bløt og fleksibel stav? Da er piercingsmykket du har lett etter rett her.

Selve hodet er laget i ren kirurgisk stål og du kan velge mellom den klassiske stållooken, eller tre andre flotte farger. Staven på smykket er laget av det sikre materiale PTFE, så er det med andre ord - Et sikkert valg til en ferdiggrodd piercing.

Hovedet måler kun 3mm i diameter og kulen er helt rund. I bunnen av kulen er det en stift som plasseres i staven og smart nok er den utstyrt med en mothake, så den sitter utrolig godt fast.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Labret-38
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 8 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Materiale PTFE / Bioplast
Sekundær materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, kulerne
Kulene er blitt overflatebehandlet for å oppnå et mere spennende look.
Beleggtype Ionimplantering
Det er faktisk ikke snakk om et belegg, men om en omlegering av overflaten, hvor man ved høy hastighet tvinger fremmede ioner inn i det eksisterende materialet. Da det ikke er snakk om et belegg i tradisjonell forstand, vil det heller ikke flasse av. Dog vil det med tiden slites av eller bli misfarget. Denne prosessen forkortes markant hvis materialet utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l. Så med andre ord får du et smykke som beholder sin farge i lang tid hvis du bare passer på og pleier ditt smykke.
Kulestørrelse 3 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (4)
Begeistret
Karakter
Jeg har gått i 2 år og har tuklet med min labret som har vært en metall stav før. Kulen hadde tendens til å falle av, også selv om jeg fikk den skrudd fast med tang! så jeg måtte gå ut og kjøpe en ny kule en gang i måneden!

Men etter jeg har brukt, akkurat denne her plast staven har det aldri vært et eneste tilfelle av at den har falt av. Thumbs up!

Kan sterkt anbefale smykket, også er prisen ikke til å slå!
Review by Lotte
Beste labretsmykke
Karakter
Jeg har hatt labret´en i veldtig mange år, dog avbrutt av en periode hvor min daværende arbeidsgiver ikke aksepterte den. Da jeg senere fikk kanalen åpnet igjen fikk jeg en tradisjonell titanium-labret satt i, men uansett hvilken størrelse den hadde så holdt kulene bare ikke. Hvorvidt kvaliteten hos pierceren simpelthen bare var dårlig vet jeg ikke, men det var i hvert fall ikke holdbart å skulle kjøpe nye kuler hele tiden og aldri vite om den var der eller ikke.

Jeg leste da om gummistaven og tenkte at det måtte jeg prøve og jeg har ikke på NOEN måte angret. Dels var prisen meget, meget rimelig og dels har den bare holdt. Systemet hvor gummiet faktisk "lukker" seg om smykket betyr at det sitter veldig godt fast; jeg tror faktisk at jeg skal ha hjelp hvis det skal skiftes, så holdbart er det. Derutover er jeg faktisk glad for at det er gummi. Selv om jeg aldri har hatt problemer med mine smykker (jeg har hatt piercinger i over 15 år) så er jeg glad for at det er allergi-vennlig materiale fordi jeg er allergiker på flere områder og er redd for en dag også å utvikle allergi overfor de smykkene jeg bruker. På toppen er gummiet mer "munn" og tannvennlig og det er jeg veldig glad for. Kan varmt, varmt anbefale denne typen smykker og vil også undersøke om det kan fås som neseskrue...
Review by Louise
Billig bling med bonus
Karakter
Falt for disse fordi jeg lette etter noen billige "gull" labret. Det var ikke noe krav at det skulle være av PTFE, men jeg tenkte at det vel ikke kunne skade.
Da jeg fikk dem var jeg overrasket over hvor lette de var å sette i og hvor behagelig det er å ha dem sittende. Jeg skal ikke tilbake til metall-bakside. Og så er det jo en stor bonus at det skåner tennene :)
Review by Maria
Genialt!
Karakter
Jeg hadde aldri før prøvet PTFE materialet, men var villig til å prøve det da jeg fikk ødelagt en tann av å bruke metall labret til mitt snakebite.

Jeg er helt gal etter produktet, det er behagelig å ha i, det ødelegger ikke tennene og så kan det forkortes så det passer 100% til én. På toppen av det er det en god pris.
Review by Mie
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Labret av ptfe
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder