Gullbelagt tungepiercing med sten i forskjellige farger

Tilgjengelighet: På lager

NOK 79,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Flott 14K gullbelagt tungepiercing, med mange forskjellige stenfarger å velge imellom.

Piercingsmykket leveres i følgende farger:

 • Klar
 • Aurora borealis
 • Blå
 • Lyseblå
 • Rød
 • Rosa
 • Hot pink
 • Grønn
 • Lilla
 • Turkis

Piercingstaven er fremstilt av kirurgisk stål, og belagt med 14 karats gull. Gulbelegget gjør at du kan få en utrolig billig gull tungepiercing, uten at det ser falskt ut. Gullbelegging av piercingsmykker er et godt alternativ til de oftest veldig dyre 14karats massive tungepiercinger. I og med at tungepiercingen kun er belagt gjør det også piercingsmykket hårdere enn massivt gull normalt ville være.

Gullbelegg holder ikke evig og er i så små mengder ingen fare for kroppens grosprosess. Så spar på pengene og få et ekte produkt, men råd til mer.

 • Lengde 16 mm (Alminnelig tungepiercing-lengde)
 • Tykkelse 1,6 mm (Alminnelig tungepiercing-tykkelse)
 • Kule 6 mm (Alminnelig tungepiercing-kule størrelse)
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tongue-3
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 16 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Ionimplantering
Det er faktisk ikke snakk om et belegg, men om en omlegering av overflaten, hvor man ved høy hastighet tvinger fremmede ioner inn i det eksisterende materialet. Da det ikke er snakk om et belegg i tradisjonell forstand, vil det heller ikke flasse av. Dog vil det med tiden slites av eller bli misfarget. Denne prosessen forkortes markant hvis materialet utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l. Så med andre ord får du et smykke som beholder sin farge i lang tid hvis du bare passer på og pleier ditt smykke.
Kulestørrelse 6 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Bunnkule 5 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (5)
Perfekt
Karakter
Helt perfekt
Akkurat den gullpiercing man vil ha
Review by Frederik
Kjempegod holdbar piercing :)
Karakter
Jeg har før hatt denne piercingen og i starten var jeg litt nervøs for at gullfargen ville flasse for mye av, eller at selve piercingen ikke var særlig synlig. En tungepiercing er jo normalt en piercing som ikke er voldsomt synlig, så derfor leter jeg alltid eeter tungepiercinger som det er noe ekstra over. Man legger helt sikker merke til denne piercingen, både pga. Gullfargen og den flotte stenen som er i. Jeg kan varmt anbefale dette smykket, hvis du også er en person som gjerne vil vise din tungepiercing litt ekstra fram. Den passer fint og det er ikke noe ubehagelig med den. Det gikk også lang tid før gullet begynte å flasse litt av, og den var fortsatt kjempepen, feminin og synlig. Review by Mette Vibeke Hansen
Flott piercing
Karakter
Den er superkul og annerledes, den gir litt bling i munnen. Jeg er personlig helt gal etter den... Review by Sofie
Et pent smykke
Karakter
Et pent smykke man bare må eie:) Review by Bettina Andersen
Pen
Karakter
Veldig veldig pen og de andre gullstavene jeg har prøvd er blitt sølvfarget i løpet av ingen tid. Den er fortsatt gull og den er bare så flott. Review by Pernille
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Gullbelagt tungepiercing med sten i forskjellige farger
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder