SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Tunnel med antikk look og livets tre

kr 139,00
På lager

Hvis du er på utkikk etter et helt unikt smykke til ditt stretch, har du herved funnet hva du søker. Denne helt vidunderlige tunnelen er laget av kirurgisk stål men har fått et flott antikk gullbelegg som gir den et ekstra romantisk uttrykk.

Fronten av denne tunnelen er dog det som gjør dette smykket til noe helt spesielt. Fronten av smykket her er nemlig dekorert med et motiv av selveste livets tre, som rent symbolsk forestiller et verdenstre som forbinder himmel og jord. Selve treet er laget av messing, som passer perfekt til den antikke gull-looken. Livets tre er samtidig også et kjent uttrykk fra Charles Darwin, som brukte det som en metafor for den måten dyr og mennesker utvikler seg på over lengre tid. Livets tre er derfor på alle måter et sterkt og kraftfult symbol.

Denne tunnelen fås dessuten i adskillige størrelser som spenner bredt. Størrelsene fra 14 mm. og oppover er alle ekstra tydelige i sitt motiv på fronten, hvor det er luft mellom treets mange vridde grener. De tre minste størrelsene er dog for små til at denne type utskjæring er mulig, selv om treet selvfølgelig fortsatt er utrolig flott og detaljert laget.

Detaljer
NameTunnel med antikk look og livets tre
SKUTunnel-134
TypeTunnel
MaterialeKirurgisk stål
Dybde13 mm.
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Tunnel med antikk look og livets tre
Din vurdering:
Tunnel med antikk look og livets tre