Tungepiercing skjuler og retainer

Tilgjengelighet: På lager

NOK 19,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Vil du gjerne kunne skjule din tungepiercing når du f.eks. er på arbeid, besøgker bestemor, skal på skolen, hos foreldrene, vennene osv. Så er det en tungepiercing-skjuler du bør ha fatt i. Akkurat en som denne.

Fargen og den flate o-ringen gjør at den blander seg perfekt med din tunge og blir vannskelig å oppdage. Retaineren er laget i akryl som er et plast-materiale som også gjør den sikker å bruke for tennene.

En retainer som denne vil aldri være 100% usynlig, men sjangsen for at man ser den er veldig liten og de fleste vil kunne bruke den å oppnå et ønsket resultat.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tongue-46
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 12 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slett ikke å være nervøs.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (4)
Au - Jeg mistet den
Karakter
Nei som jeg hafde gledet meg til å få den her inn gjennom døren og få den i.. men jeg nådde ikke engang å få den ut så var den der gjennomsiktige gummi ringen vek den var falt på gulvet og var søkk borte den er jo umulig å finne så må jo bestille en ny.. mega au!! men det er jo min egen feil! så vil bare si hold øye med den lille ringen den blir kjempefort borte.. Review by Brita
Virker som beskrevet!
Karakter
Var en smule mistroisk i starten overfor dette smykket, men det er jeg på ingen måte lengre.
Jeg skulle nemlig ut og besøke min familie, og de er ikke så glade for ideén om en piercing i tungen. men de la slett ikke merke til den!
så det var jo bare perfekt!
Review by Margrethe Falkenberg
Beste investering jeg har gjort på lenge
Karakter
Jeg kan ikke rose skjuleren nok. Det er simpelthen helt fantastisk.
Jeg kan ikke have piercinger på jobb, men har fått lov å beholde min tungepiercing mot at jeg bruker en skjuler. Så jeg er kjempefornøyd med produktet. Prisen gjør det kun enda bedre.
Fem stjerner herfra
Review by Linda
God skjuler
Karakter
den er mega god til å holde pieringen skjult. jeg vil helt klart anbefale den til folk som gjerne vil skjule sin piercing for foreldre, jobb eller skole Review by Xenia
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Tungepiercing skjuler og retainer
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder