SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...
%

Taper med glimmer

kr 47,20 Så lav som kr 59,00
På lager

Mange tror at stretching bare er en prosess man foretar seg før man begynner å utsmykke sitt ferdigstretchede hull. En prosess som for noe kanksje virker både kjedelig og langtrukken. Men slik synes vi absolutt ikke det behøver å være. Derfor har vi kjøpt disse superflotte tapers hjem i en hau av forskjellige farger, som alle er forsynt med en ordentlig omgang glimmer. Så hvis du er en av dem som også gjerne vil bruke dine stretchingprodukter som smykker, så er disse glimmertapers kanksje helt perfekt for deg.

Materialet er av solid fast akryl med glimmer overalt, også inni. Alle variantene, utenom den svarte, har et "see through" design så man kan både se glimmeret som ligger i overflaten, samt lengre inni materialet. Den svarte skiller seg litt ut fra de andre med å være mer solid i fargen, slig at glimmeret hovedsaklig ses på overflaten.

Du kan velge alle standardmålene fra 1,6 mm og helt opp til 10 mm. Du velger enkelt din ønskede farge samt diameter i rubrikkene ovenfor teksten her, før du legger varen i kurven og fortsetter din bestilling.

Detaljer
NameTaper med glimmer
SKUTaper-24
LåstypeO-Ring
TypeTaper
MaterialeAkryl
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Taper med glimmer
Din vurdering:
Taper med glimmer