Taper med glimmer

Tilgjengelighet: På lager

NOK 39,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Mange tror at stretching bare er en prosess man foretar seg før man begynner å utsmykke sitt ferdigstretchede hull. En prosess som for noe kanksje virker både kjedelig og langtrukken. Men slik synes vi absolutt ikke det behøver å være. Derfor har vi kjøpt disse superflotte tapers hjem i en hau av forskjellige farger, som alle er forsynt med en ordentlig omgang glimmer. Så hvis du er en av dem som også gjerne vil bruke dine stretchingprodukter som smykker, så er disse glimmertapers kanksje helt perfekt for deg.

Materialet er av solid fast akryl med glimmer overalt, også inni. Alle variantene, utenom den svarte, har et "see through" design så man kan både se glimmeret som ligger i overflaten, samt lengre inni materialet. Den svarte skiller seg litt ut fra de andre med å være mer solid i fargen, slig at glimmeret hovedsaklig ses på overflaten.

Du kan velge alle standardmålene fra 1,6 mm og helt opp til 10 mm. Du velger enkelt din ønskede farge samt diameter i rubrikkene ovenfor teksten her, før du legger varen i kurven og fortsetter din bestilling.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Taper-24
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slett ikke å være nervøs
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Taper med glimmer
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder