Ring med hjerteanheng

Tilgjengelighet: På lager

NOK 99,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Super søt ring med et yndig lite hjerte som anheng. Den vil være idéel til din helixpiercing eller som intimpiercing hvor den også vil være utrolig søt. Ringen er laget av kirurgisk stål mens hjertet er laget av en facettskårt klar sten. Når en sten er facettskårt betydr det at den har mange kanter som en diamant, som er en form som tillater at lyset reflekteres i den fra alle vinkler. Det får den til at glimte og skinne når man holder den opp mot lyset og vender den litt.

Hjertet henger som et løst anheng fra en rund klar sten som fungerer slik som kulen i en kulering. Ringen klikkes ganske enkelt inn på plass i to små hull i siden av den øverste stenen, nøyaktig slik man ville gjort det med en kulering.

Så hvis du gjerne vil ha litt ekstra pynt i din helix eller kanskje har lyst til å overraske kjæresten med en ny intimpiercing av det søte slaget, så vil denne ringen være et godt valg.

Se også våre lignende ring med blomsteranheng som er samme modell, bare med blomstermotiv i stedet.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Ring-7
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målt på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilket gjenge som skal være i kulene man skruer på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjenge i kulene man skruer på.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskjellige steder, alt etter hvilket produkt det er snakk om. En ring måles alltid innvendig fra kant til kant og en plug/tunnel måles på det tynneste punkt (ofte på midten av smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene enden.
Materiale Kirurgisk stål
Dette smykket er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Tåler du f.eks. smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi vil vi da anbefale deg å kun bruke titanium. Legg merke til at det muligens kun er delen som går gjennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Farge Klar
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Ring med hjerteanheng
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder